Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Vstupenky na Baník

Rezervační systém startuje ve čtvrtek

Sdílet

Sparta s ohledem na aktuální pravidla pro konání sportovních akcí (možnost naplnit až 10 procent kapacity stadionu) otevírá Generali Česká pojišťovna Arenu pro permanentkáře i na ligu. Až 1200 držitelů sezonních vstupenek si bude moct rezervovat na ticketportal.cz lístek na víkendový zápas proti Baníku Ostrava. (neděle 9. 5., 19:30). Přednostně si vstupenky mohou registrovat fanoušci, kteří nenavštívili pohárový zápas se Slavií! Do rezervace se mohou zapojit i členové Sparta Clubu!
Pravidla rezervace vstupenek na ligový zápas s Baníkem:
Oproti pohárovému duelu tentokrát nenabízíme možnost testování zdarma na Letenské pláni!
Zde najdete seznam odběrových míst v celé ČR i s dostupnými časy a možností rezervace.
Jaké podmínky musím splnit při vstupu do Generali Česká pojišťovna Areny?
Laboratorní PCR test na přítomnost viru SARS-CoV-2 ne starší než 48 hodin s negativním výsledkem.
Laboratorní antigenní test na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starší než 48 hodin s negativním výsledkem. Test musí být proveden v certifikovaném odběrovém místě.
Certifikát Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19. Od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu uplynulo nejméně 14 dní, nebo od aplikace první dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC uplynulo nejméně 14 dnů.
Lékařskou zprávu o laboratorně potvrzeném onemocnění COVID-19, uplynutí doby izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví (14 dní). Potvrzení obsahuje údaj, že od prvního pozitivního antigenního testu, nebo PCR testu neuplynulo více než 90 dní.
!!!Klub při vstupu do Generali Česká pojišťovna Areny neuznává výsledek domácího samotestu!!! 
Vstupenku není možné vyměnit, nebo vrátit. A to ani v případě pozitivního testu.
V případě, že fanoušek nebude mít k dispozici vytištěnou vstupenku, doklad totožnosti a covidový dokument (jméno na dokumentu se musí shodovat s jménem na vstupence a občanským průkazem/pasem) nebude do areálu vpuštěn.
Před vstupy 1, 2 a 3 budou kontrolní stanoviště a návštěvníci stadionu postupně projdou těmito kroky:
  1. Předložení dokladu totožnosti
  2. Odevzdání vyplněného dotazníku
  3. Měření teploty
  4. Předložení negativního testu
  5. První předložení vstupenky
  6. Divák bude viditelně označen (páska nebo razítko)
Následně návštěvníci přejdou přímo ke vstupu na stadion a tam je čeká:
  1. Druhé předložení vstupenky
  2. Divák ukáže pásku nebo razítko
  3. Bezpečnostní prohlídka
  4. Návštěvník vchází na stadion
Jaká pravidla musím dodržovat na stadionu?
Jsme rádi, že můžeme fanoušky, i když za dodržování přísných opatření, přivítat zpátky na Letné. Při dodržování všech pravidel máme šanci, že se na stadion dostane postupně ještě více fanoušků. Buďte proto ohleduplní a mějte respekt k ostatním na stadionu.
  • Musím mít permanentku na sezonu 2020/2021. 
  • Od čtvrtka 6. 5. od 12.00 hodin si za manipulační poplatek 5 Kč rezervuji sedadlo (volná místa budou zobrazena přímo v systému, permanentkáři nevybírají své tradiční sedadlo). Přednost budou mít ti, kteří si v systému zarezervují místo dříve. Rezervace od 12:00 do 14:00 bude otevřena jen permanentkářům, kteří nenavštívili pohárový duel se Slavii!
  • Ve 14:00 se rezervace pozastaví, od 14:15 znovu začne a vstupenku už si budou moci rezervovat všichni permanentkáři, tedy i návštěvníci pohárového duelu se Slavii! Tato fáze potrvá do 16:00.
  • V 16:00 se rezervace pozastaví a od 16:15 si svůj lístek budou moci zerezervovat i členové Sparta Clubu a samozřejmě i dál všichni permanentkáři!
  • Uděluji klubu souhlas s využitím systému vstupenky tzv. „na jméno“. Vstupenka s uvedením jména musí být předložena u vstupu společně s dalšími dokumenty.
  • Beru na vědomí, že v příštím domácím zápase budou mít v rezervačním systému přednost permanentkáři, kteří se z kapacitních důvodů nedostali do hlediště na derby a na Baník.
  • Rezervace vstupenek bude přes Ticketrportal zde
  • Musím mít vytištěnou vstupenku (nikoli na displeji v mobilu).
  • Mám předem vyplněný a vytištěný formulář.  – . Poskytuji klubu souhlas s uchováním formuláře po nezbytně nutnou dobu. Veškeré údaje budou zpracovávány v souladu s pravidly práce s osobními údaji GDPR.
  • Předložím občanský průkaz, nebo cestovní pas. Dítě do patnácti let v doprovodu rodiče se může prokázat rodným listem, či například kartičku pojišťovny, nebo průkazem MHD.
  • Nechám si u vstupu změřit teplotu.
  • Předložím jeden z těchto dokumentů:
  • Po celou dobu pobytu na stadionu mám ústa a nos zakrytá respirátorem minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu.
  • Sedím na sedadle, které mám na vstupence. Mezi jednotlivými fanoušky musí být vždy dodržen rozestup minimálně jednoho sedadla, stejně jako rozestup jedné řady.

Další novinky