Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Taťka mi předpověděl hattrick

Dávid Hancko po Boleslavi

Sdílet

Zde se zobrazí fotogalerie vybraná níže. Aby to fungovalo správně, musí být tento text ve vlastním odstavci (text přidaný do tohoto odstavce bude smazán).

Dávid Hancko dvěma brankami výrazně přispěl k tomu, že Sparta si z Mladé Boleslavi odvezla všechny tři body! Po zápase mluvil o chybách obrany, o druhém místu v tabulce i o tom, že chtěl přidat ještě třetí gól!

HANCKO | Taťka mi předpověděl hattrick

Jak jsi prožíval dnešní zápas?
Nebylo to jednoduché, stav se pořád měnil, člověk se skoro ani nestíhal v hlavě rovnat, jestli zrovna vedeme nebo ne. Bohužel nás mrzí, že jsme dostali čtyři góly to by se stávat nemělo, tam je rozhodně spousta práce na zlepšení. Ale těší nás, že jsme odskočili Jablonci. Dali jsme o gól víc, vyhráli jsme a to je důležité.
V Boleslavi jsi hrál svůj první zápas za Spartu, dal jsi tenkrát v podobně divokém utkání i gól, ale nakonec jsme prohráli. Vzpomněl jsi si teď na to?
Pamatuju si to, když jsem přišel před rozcvičkou na hřiště, tak jsem si na to vzpomněl. Byl to první start v Česku, ještě jsem neznal ligu, všechno to bylo nové. Vzpomínám, DMK mi tehdy přihrával na gól z rohu. Dal jsem tu tři góly, takže asi oblíbený stadion.
Projevila se absence Ondry Čelůstky?
Asi ano, ale to je jedno, jestli se to nepodaří ubránit Čeldovi, Viťasovi nebo mně, prostě se to nesmí stávat. Nepodařilo se nám pokrýt situace, kdy to prodlužovali za nás, tam se musíme zabezpečovat. Ale opakuju, jsem rád, že jsme to zvládli a ukázali jsme vítěznou mentalitu.
Byli jste směrem k dnešnímu zápasu klidnější po včerejší prohře Jablonce?
Naším cílem bylo vyhrát poslední tři zápasy a vyhrát devět bodů. Tak, abychom se nemuseli ohlížet na Jablonec. Takhle jsme to měli nastavené, prostě všechno vyhrát. Samozřejmě, že Jablonec ztratil, to je pro nás bonus.

Další novinky