Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Distribuce vstupenek na Karvinou

Pro permanentkáře startuje ve středu v poledne

Sdílet

Domácí utkání třetího předkola Ligy mistrů je za námi a nedopadlo výsledkem, který jsme si představovali. Nicméně je potřeba se dívat dopředu, protože už v sobotu nás čeká zápas třetího kola FORTUNA:LIGY. Od středečního poledne si mohou permanentkáři zajišťovat vstupenky na svá místa.
Ve středu ve 12:00 odstartuje zde možnost rezervace vstupenek pro permanentkáře. Pro vstup na stadion platí stejná pravidla jako na duel s Monakem – tři tisíce fanoušků smí přijít na základě negativního PCR nebo antigenního testu, všichni ostatní až do plné kapacity stadionu na základě dokončeného očkování. Každý fanoušek tedy při vstupu na stadion vybere, na základě které varianty na zápas půjde.
Půjde o adresný ticketing (každá vstupenka musí být na jméno) a každý majitel permanentky si bude moci zdarma pořídit lístek pouze na své místo. Zároveň při nákupu uvede, zda na zápas půjde na základě dokončeného očkování (případně prodělaného Covidu v posledních 180 dnech), nebo s negativním výsledkem testu. Za dokončené očkování se považuje to, že uplynulo 14 dní od druhé dávky vakcíny (nebo od aplikace jednodávkového očkování).To, zda fanoušek přichází na základě testu, nebo očkování, bude viditelně uvedeno i na samotné vstupence. Děti do šesti let bezinfekčnost prokazovat nemusí.
Permanenkáři získají vstupenku na své místo zdarma a novinkou je, že nemusejí nakupovat v omezeném okně. Jejich místa jim budeme držet až do výkopu sobotního zápasu.
Předprodej vstupenek pro dospělé členy Sparta Clubu odstartuje ve čtvrtek ve 12:00 a potrvá do 15:50. Ve čtvrtek v 16:00 pak spustíme volný prodej pro všechny fanoušky.
Zápas proti Karviné je ve třetí cenové kategorii.
Proti Monaku to nevyšlo, ale před námi je v této sezoně ještě mnoho cílů. Tak budťe na stadionu s námi, ať se nám jich podaří dosáhnout!

Další novinky