Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Bod je málo

Dávid Hancko po remíze na Bohemce

Sdílet

Sparta si z Ďolíčku odváží jen bod za remízu 1:1 s Bohemkou. Po utkání duel hodnotil zklamaný Dávid Hancko, který uznal, že nerozhodný výsledek je málo. Sparťani si chtěli připsat čtvrté ligové vítězství...
Jak hodnotíš remízu v Ďolíčku?
Moc nás to mrzí nechtěli jsme tu remizovat, přijeli jsme sem vyhrát. Možná se na nás trochu podepsal ten program, v prvním poločase to bylo vidět, nohy nám nešly. Ale to nemůže být výmluva, tak to nemyslím, jsme mužstvo, které by to mělo zvládat. První poločas jsme měli snadné ztráty, Bohemka hrozila z brejků. To nebylo dobré. Ve druhé půli jsme ale myslím dobře odpověděli, bušili jsme do nich a dali jsme bohužel jen jednu branku.

HANCKO | Bod je málo

V první půli jsme se moc nedostavili dopředu středem hřiště. Chyběl nám v tomhle dneska obzvlášť Bořek?
Jednoznačně. On nám pomáhá s organizací hry i svou ofenzivní kvalitu. Ale to se nedá nic dělat, teď je zraněný, musíme to zvládat i bez něho. Máme široký kádr a takové zápasy bychom měli zvládat. Teď konečně bude celý týden, kdy budeme moci potrénovat, před námi jsou dva domácí zápasy.
V období vyrovnání jsme hráli svou tradiční ofenzivní hru, ale vyplynula z toho už jen jedna vyložená šance Hložka, která skončila břevnem…
Pak už to byly jen závary, centry. Jenže Bohemka hrála na tři stopery, měli to ve vápně velmi dobře pokryté a dařilo se jim všechny centry odvracet. Brankář jim zachytal fantasticky. Všechny tyhle věci rozhodly o tom, že jsme nepřidali druhý gól. Nechybělo moc, ale vždycky něco ano.
Po čtyřech kolech máme deset bodů. Jak to vnímáš?
Je to o dva méně, než jsme si přáli. Ale musíme brát i ten bod, nesmíme být negativní. Máme Evropskou ligu, v lize jsme neprohráli a teď jsou před námi před pauzou dva důležité domácí zápasy. Je třeba se na ně soustředit a zvládnout je. Jestli je teď deset bodů hodně nebo málo, to se uvidí po konci soutěže.

Další novinky