Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Distribuce vstupenek na Budějovice

Pro permanentkáře prodej startuje v pondělí v poledne

Sdílet

V sobotu nás na Letné čeká poslední zápas před reprezentační přestávkou a proti Českým Budějovicím budeme znovu potřebovat vaši podporu. Rezervace vstupenek probíhá stejně jako na poslední domácí utkání. Pro permanentkáře startuje v pondělí ve 12:00.
Ve pondělí ve 12:00 startuje zde možnost rezervace vstupenek pro permanentkáře. Pro vstup na stadion platí stejná pravidla jako na poslední zápasy – tři tisíce fanoušků smí přijít na základě negativního PCR nebo antigenního testu, všichni ostatní až do plné kapacity stadionu na základě dokončeného očkování. Každý fanoušek tedy při vstupu na stadion vybere, na základě které varianty na zápas půjde.
Půjde o adresný ticketing (každá vstupenka musí být na jméno) a každý majitel permanentky si bude moci zdarma pořídit lístek pouze na své místo. Zároveň při nákupu uvede, zda na zápas půjde na základě dokončeného očkování (případně prodělaného Covidu v posledních 180 dnech), nebo s negativním výsledkem testu. Za dokončené očkování se považuje to, že uplynulo 14 dní od druhé dávky vakcíny (nebo od aplikace jednodávkového očkování).To, zda fanoušek přichází na základě testu, nebo očkování, bude viditelně uvedeno i na samotné vstupence. Děti do šesti let bezinfekčnost prokazovat nemusí.
Permanenkáři získají vstupenku na své místo zdarma a nemusejí nakupovat v omezeném okně. Jejich místa jim budeme držet až do výkopu sobotního zápasu.
Předprodej vstupenek pro dospělé členy Sparta Clubu odstartuje ve středu ve 12:00 a potrvá do 15:50. Ve středu v 16:00 pak spustíme volný prodej pro všechny fanoušky.
Zápas proti Budějovicím je ve třetí cenové kategorii.

Další novinky