Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Výjezd dětských fanoušků do Plzně

Akce pro členy juniorského Sparta Clubu

Sdílet

V příštím ligovém kole nás čeká venkovní zápas s Viktorií Plzeň. Pro tento očekávaný souboj prvního a druhého celku FORTUNA:LIGY jsme připravili tradiční akci pro členy juniorského Sparta Clubu – výjezd na venkovní utkání! Vstupenky kupujte od čtvrtečního poledne ZDE!
Zápas se hraje v sobotu 11. září od 19:00. Členové Sparta Clubu Junior a Junior+ mají možnost vyrazit do Plzně společně autobusem přímo od sparťanského stadionu.
Na výjezd je potřeba se registrovat nákupem vstupenky. Ta platí vždy pro jedno dítě s jedním dospělým doprovodem. Cena vstupenky je 660 Kč a zahrnuje dopravu a vstupné na stadion pro dospělý doprovod – dětem vše hradí Sparta v rámci jejich členství ve Sparta Clubu. Vstupenky bude možné zakoupit od čtvrtka 2. září od 12:00 prostřednictvím sítě ENIGOO. Kapacita akce je omezená.
Před odjezdem na utkání a při vstupu na stadion musí každý účastník prokázat svou bezinfekčnost předložením jednoho z těchto dokumentů: 1. potvrzení o dokončeném očkování (14 dní od poslední dávky); 2. potvrzení o prodělaném onemocnění Covid-19 v posledních 180 dnech nebo 3. negativní výsledek testu (PCR ne starší než 7 dní, antigenní test ne starší než 72 hodin).
Zároveň je nutné uvést, zda budete vstupovat na stadion na základě testu či očkování/lhůty 180 dní. Děti do 6 let nemusí prokazovat bezinfekčnost.
Vyrazte s námi do Plzně pro všechny tři body. Registrujte se do Sparta Clubu ještě dnes a získejte tak přístup i na další speciální klubové akce a události. Budeme se na Vás těšit!

Další novinky