Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-11

Starší přípravka si zahrála mezinárodní turnaje.

Kluci přivezli z obou turnajů bronz!

Sdílet

Po dlouhé době přišla konfrontace s týmy ze zahraničí. A to hned dvakrát. První den U11 odehrála turnaj ve Františkových lázních a druhý v Rehau. Z obou turnajů si kluci vezou bronzové medaile za velmi slušné výkony.
Turnaj Františkovy Lázně
Skupinové zápasy:
AC Sparta – Cheb U12 7:0 (2x Kubín, 2x, Hašler, Kasl, Ševínský, Štěpnička)
AC Sparta – Hertha Berlín 0:0
AC Sparta – DTFS 5:0 (2x Kubín, 2x Hašler, Kasl) 
Semifinále :
AC Sparta – Bayern Mnichov 1:3 (Macháček)
O 3. místo
AC Sparta – Hertha Berlín 2:1 (2x Kubín)
Umístění:
1 – RB Leipzig
2 – Bayern Mnichov
3 – AC Sparta Praha
4 – Hertha Berlín
5 – DTFS
6 – Baník Ostrava
7 – Cheb
8 – Františkovy Lázně
Turnaj Rehau
AC Sparta – Bayerishes Vogtland 7:0 (3x Skuhravý, 2x Kubín, Sojka, Macků)
AC Sparta – RB Leipzig 1:0 (Hašler)
AC Sparta – Baník Ostrava 2:0 (2x Kubín)
Semifinále:
Bayern Mnichov 1:1(1:2pp) (Hašler)
O 3. místo:
RB Leipzig 4:1 (2x Kubín, Tůma, Hašler)
Umístění:
1 – Hertha Berlín
2 – Bayern Mnichov
3 – AC Sparta Praha
4 – RB Leipzig
5 – Baník Ostrava
6 – DTFS
7 – Rehau
8 – Bayerishes Vogtland
Celý víkend zhodnotil hlavní trenér kategorie Aleš Vytlačil: „Po velmi dlouhé době jsme měli možnost poměřit naše síly s tradičními soupeři z Německa na obvykle perfektních turnajích ve Františkových Lázních a v Rehau.
Celkově jsme na turnaji odehráli 7 opravdu velmi těžkých zápasů, z nichž jsme herně propadli pouze v jednom jediném, v sobotním semifinálovém střetnutí s Bayernem Mnichov. V dalších šesti zápasech, 2x proti Hertě Berlín (vítězi nedělního turnaje), 2x proti RB Leipzig (vítězi sobotního turnaje), a i v utkání s Baníkem Ostrava i v nedělní semifinálové odvetě s Bayernem jsme z mého pohledu byli herně výrazně lepším mužstvem. Kluci v těchto utkáních téměř naplňovali představy o hře, kterou se učíme, což je pro nás nejdůležitější. Byli jsme celkově aktivnější, důslednější v napadání, po většinu času jsme byli nebezpečnější a vytvářeli jsme si jednu střeleckou příležitost za druhou. Jsem rád, že jsme se dokázali prosazovat jak individuálními průniky, tak po chytrých týmových akcích. Kluci po trvalém přechodu na větší hřiště začínají více vnímat nový prostor a začínají spolupracovat, což je pozitivní. I přesto, že bychom rádi vítězili v každém zápase, je pro mě předvedená hra velkým úspěchem a do dalších tréninků je nakonec pozitivní, že jsme zůstali těsně pod vrcholem. 
Všichni hráči, kteří k zápasům nastoupili, zaslouží velkou pochvalu. Děkujeme pořadateli za skvělé turnaje i našim rodičům za sympatickou podporu během zápasů a také za bezproblémové zvládnutí všech nutných epidemiologických pravidel.“

Další novinky