Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Remíza asi spravedlivá

Lukáš Haraslín po Brøndby

Sdílet

Lukáš Haraslín nastoupil v Kodani poprvé v základní sestavě Sparty a především v prvním poločase byl na hřišti hodně znát. Nakonec ale ani jeho aktivní výkon nevedl ke gólu a po utkání tak hodnotil bezgólovou remízu.

HARASLÍN | Remíza je asi spravedlivá

Nastoupil jsi poprvé v základní sestavě Sparty. Jak hodnotíš utkání?
Byl to velmi náročný zápas, ale z naší strany jsme ho myslím zvládli. Nedostali jsme gól, získali jsme na startu skupiny bod, což není špatný začátek. Šancí jsem mohl víc, některé situace jsme nedotáhli do koncovky. Ale celkově je asi remíza zasloužená, spravedlivá.
Zdálo se ale, že soupeř neměl velkou ambici vyhrát. Tak nemrzí, že si nevezeme všechny tři body?
Věděli jsme, v čem jsou silní. Škoda závěru, měli jsme tam šance, já sám jsem tam byl v situaci, kdy to musím vyhodnotit lépe. Chtělo to víc v klidu. Oni v závěru trochu odpadli fyzicky, ale remíza je podle mě spravedlivá.
Párkrát tě v zápase pozlobil první dotyk. Přisuzuješ to tomu, že si toho zatím v sezoně moc nenahrál?
Nechci se na to vymlouvat, při té šanci to byla moje technická chyba. To musím příště vyhodnotit, je to škoda, protože tam od spoluhráčů létaly velmi dobré dlouhé míče. Přesně takové, jaké jsme chtěli hrát.
Co tenhle zápas říká o našich dalších šancích ve skupině?
Skupina bude náročná, hlavně fyzicky, jsou tam týmy, které hrají hodně fyzický fotbal. Je důležité, že na začátek máme bod, teď je třeba dobře zregenerovat, protože zápasy teď půjdou rychle za sebou.

Další novinky