Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceMuži A

Návštěvnické info na Jablonec

Infrmace pro fanoušky

Sdílet

V neděli od 16:00 čeká Spartu další zápas FORTUNA:LIGY, tentokrát proti Jablonci. Přečtěte si všechny důležité informace před návštěvou stadionu. 

Vstupenky na zápas kupujte ZDE!

Zápas: AC Sparta Praha – FK Jablonec

Datum: 19.9.2021

Soutěž: FORTUNA:LIGA, 8.kolo

Výkop: 16:00

Stadion: Generali Česká pojišťovna Arena

Přímý přenos: O2 TV sport

Stadion se pro vás otevře v 14:30, tedy hodinu a půl před utkáním. Každý návštěvník musí prokázat svou bezinfekčnost způsobem, který je uvedený na jeho vstupence. Pokud má tedy fanoušek vstup na základě negativního výsledku testu (platnost PCR je 7 dní, platnost antigenního je 72 hodin), prokáže se vytištěným dokladem o absolvování testu nebo využije aplikaci Tečka. Doklad o bezinfekčnosti musí být certifikovaný, tedy od lékaře, nebo z odborného odběrového místa.
Pokud chce fanoušek na utkání na základě toho, že je očkovaný případně prodělal Covid v posledních 180 dnech, opět to prokáže pomocí tištěného formuláře nebo aplikace Tečka. Fanoušek po příchodu na stadion může zamířit rovnou ke vchodu, kde bude provedena kontrola a následně ho vpustíme dovnitř.
Na stadion budete vpuštěni jen s respirátorem nasazeným přes ústa a nos. Respirátor je potřeba mít nasazený při veškerém pohybu po stadionu. Při sezení na své sedačce respirátor mít nemusíte.
Pokladny nebudou otevřeny, lístky je potřeba si pořídit předem online a vytisknout. V krajní nouzi můžete využít i vstupenku ve svém mobilu, na kterém si nastavte jas na maximum a kód na vstupence zvětšete do velikosti jako na tištěné vstupence.
PŘIJĎTE VČAS, AŤ SE POKUD MOŽNO NETVOŘÍ FRONTY A VŠICHNI SE DOSTANETE VČAS NA STADION.
Cashless:
Na stadionu upřednostňujeme bezhotovostní platby. Jednak to výrazně urychlí prodej občerstvení, zároveň této formě prodeje dáváme přednost z hygienických důvodů. Na každém z vchodů stadionu tak bude pouze jeden stánek, kde bude možné platit hotově! Přehledně označené červenou barvou v tomto plánku.
Vratné kelímky:
Nadále chceme s ohledem na životní prostředí při zápase využívat vratné kelímky. Samozřejmě garantujeme, že žádný z kelímků během jednoho zápasu nepoužije víc fanoušků. Kelímky jde vracet u stánků, kde lze platit hotově, tedy u těch, označených v plánku červeně. Jinde tato možnost nebude!
Parkování:
Fanoušci mohou před zápasem využít parkování na Letenské pláni.
Magazín SPARTA DO TOHO!
Na utkání s Jabloncem pro vás připravujeme jak digitální, tak i tištěnou verzi tradičního zápasového magazínu! Cena bude 49 korun. Zakoupit ho můžete na obvyklých místech od klubových prodejců.
Pobočky Tipsport
Před zápasem s Jabloncem pro vás náš partner Tipsport připravil hned dvě mimořádné pobočky, kde si můžete na utkání vsadit. Jednu pobočku najdete nad schody nad vchodem A společně s výdejním místem fanshopu. Druhá pak bude blíž ke vchodu C na protilehlé tribuně nad schody u sektoru C27. Pokud dosud u Tipsportu nemáte svůj účet, můžete se na pobočkách rovnou registrovat a při uvedení kódu SPARTA21 dostanete bonus 100 korun na svou první sázku.

Další novinky