Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Užívali jsme si fotbal

Tomáš Wiesner po Pardubicích

Sdílet

Stejně jako v minulé sezoně, i v té aktuální se Tomáš Wiesner v zápase v Ďolíčku proti Pardubicím gólově prosadil. Tentokrát ale mohl navíc oslavit i zisk všech tří bodů a tak po utkání hodnotil nedělní duel s úsměvem.

WIESNER | Fotbal jsme si užívali

Tomáši, jak hodnotíš zápas v Ďolíčku?
Bylo to náročné utkání, ale jsme rádi, že jsme odvezli tři body a že jsme dali tolik gólů. Je škoda, že se nám nepovedlo udržet čisté konto, ale jsme rádi hlavně za ty tři body.
Užívali jste si dneska fotbal?
V prvním poločase určitě, to jsme dominovali, byli jsme silní na míči. Ve druhém poločase na nás vlétli, ale poradili jsme si s tím. Takže jo, užívali jsme si to.
O půli jsme vedli o tři branky, tedy o gól výrazněji než v minulé sezoně. Ale stejně – nevzpomněl sis na poslední zápas s Pardubicemi ve chvíli, kdy se jim povedlo snížit?
Ani ne, ale díkybohu za to, že jsme hned dali 4:1 a už jsme si to pohlídali.
V podobných zápasech hrajeme hodně ofenzivně, předpokládám, že to ti vyhovuje, že?
Vždycky je to výhoda, když můžete útočit, když tam na to máte prostor. Každého baví dávat góly, takže si to užívám a samozřejmě mi to vyhovuje.
A ještě k tvému gólu – takhle jsi to chtěl, narvat to pod víko?
Jasně! Ne, Peša mi to tam krásně dal, já vystřelil na přední. Ale nečekal jsem, že to tam až takhle zapadne. Jsem za to strašně rád.

Další novinky