Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Vstupenky na zápas s Mladou Boleslaví

Permanenktáři už jen s permicí!

Sdílet

V neděli 24. října od 19:00 nás čeká další domácí ligové utkání, tentokrát na Letnou přijede Mladá Boleslav. Máme dobrou zprávu pro všechny permanentkáře - poprvé v této sezoně už na tento zápas můžete jen se svou permicí, nepotřebujete si tedy vyzvedávat speciální vstupenku předem! Předprodej pro členy Sparta Clubu startuje v pondělí v poledne.
Každý člen Sparta Clubu si může koupit tři vstupenky, prodej probíhá tradičně ZDE. Předprodej pro členy bude trvat do úterý 11:45. Ve 12:00 v úterý se pak spustí volný prodej pro všechny. 
Nadále platí, že každý návštěvník zápasu musí mít doklad o bezinfekčnosti!
Půjde o adresný ticketing (každá vstupenka musí být na jméno). Zároveň při nákupu uvede, zda na zápas půjde na základě dokončeného očkování (případně prodělaného Covidu v posledních 180 dnech), nebo s negativním výsledkem testu. Za dokončené očkování se považuje to, že uplynulo 14 dní od druhé dávky vakcíny (nebo od aplikace jednodávkového očkování).To, zda fanoušek přichází na základě testu, nebo očkování, bude viditelně uvedeno i na samotné vstupence. Děti do šesti let bezinfekčnost prokazovat nemusí.
Zápas s Mladou Boleslaví je v druhé cenové kategorii.

Další novinky