Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Zklamání, měli jsme vyhrát

Tomáš Wiesner po Baníku

Sdílet

Tomáš Wiesner měl v Ostravě při zápase s Baníkem spoustu práce, jednou musel dokonce zákrokem zaskočit za Florina Nitu. Po utkání měl ale ke spokojenosti daleko, bod z dramatického zápasu pro něj byl zklamáním.
Jak hodnotíš zápas s Baníkem?
Samozřejmě je to zklamání. Chtěli jsme tu urvat tři body a nepovedlo se to. Věděli jsme, že to nebude lehké… Bohužel, tři body domů nevezeme.

WIESNER | Zklamání, chtěli jsme vyhrát

Po první půli jsme vedli, i když domácí měli šance. Bylo to hodně cenné?
Připravovali jsme se na jejich standardky, myslím, že jsme je až na jednu zvládli. Byli jsme rádi, že jsme šli s vedením do druhé půle, ale mrzí nás, že jsme to neudrželi.
Po pauze domácí rychle vyrovnali, jak hodnotíš naši reakci na to?
Chtěli jsme dál hrát naši hru, dominovat, což si myslím, že se nám povedlo. Pak jsme dali gól, ale bohužel… je to strašné zklamání.
Utkání se hrálo v bouřlivém prostředí, bylo to bouřlivé i na hřišti?
S Baníkem to vždycky bylo vyhrocené a dnes to taky bylo tak. Ale já mám tyhle zápasy rád, když je to takhle ostré a vyhrocené.
Sám jsi dvakrát zabránil gólu, jednou přímo brankářským zákrokem. Jaký to byl zápas pro tebe osobně?
To je moje práce, jsem obránce od toho, abych bránil inkasování gólů. O to se vždycky snažím. Zápas to byl náročným běhavý, hodně o soubojích. Uměli jsme si s tím docela poradit, ale bohužel, vítězství nemáme.
Baník je tým z čela, tak nemůže ten bod být nakonec cenný?
Ne. My chceme vyhrávat, jít si jasně za titulem. Tři body jsme měli odvézt, udělali jsme pro to všechno. Ale bohužel se nám to nepovedlo.

Další novinky