Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Nová smlouva pro trenéra

Klub se domluvil na pokračování spolupráce i s asistenty hlavního kouče a trenéry brankářů

Sdílet

ACS + PV = 2023. Vedení AC Sparta Praha se domluvilo na prodloužení smlouvy s hlavním trenérem Pavlem Vrbou. Dosavadní kontrakt byl prodloužen o rok, tedy do léta 2023.
V rámci dohody o prodloužení kontraktu s hlavním koučem došlo také k rozhodnutí o pokračování spolupráce klubu s asistenty hlavního kouče Zdeňkem Bečkou a Lubošem Loučkou a také trenéry brankářů Michalem Špitem a Martinem Ticháčkem.
„Jsme přesvědčení, že pokračování spolupráce s Pavlem Vrbou je pro klub v tuto chvíli nejlepší možné řešení. Vidíme, že tým pod vedením trenéra udělal výkonnostní posun. Podpis nového kontraktu je zavazující pro všechny strany, protože všichni očekáváme sportovní úspěchy. Věřím, že společně jich dosáhneme,“ říká k podpisu nové smlouvy se zkušeným koučem generální ředitel AC Sparta Praha František Čupr.
„Prodloužení smlouvy s Pavlem Vrbou pro nás představuje přirozený krok na cestě k dosažení našich cílů. Trenér totiž ukázal, že tým dokáže dobře připravit a vyhrávat s ním. Zároveň musíme nadále vylepšovat náš herní styl a rozvíjet jednotlivé hráče. Věříme, že Pavel Vrba je tím, kdo to vše zvládne a Sparta bude získávat trofeje,“ uvádí sportovní ředitel Tomáš Rosický.
Pavel Vrba podepisuje druhý kontrakt v ACS s následující bilancí (od února 2021, kdy převzal A-tým): 51 odtrénovaných soutěžních utkání, 33 vítězství, 7 remíz a 11 porážek. Šest z jedenácti porážek přitom bylo na mezinárodní scéně. Pod vedením PV tým neprohrál v lize na domácím stadionu na Letné, zvítězil v podzimním derby a po devatenácti kolech probíhajícího ročníku má na kontě 45 bodů, což je nejvíce od mistrovské sezony 2013/2014.
A taková jsou první slova Pavla Vrby po podpisu nového kontraktu: „Jsem rád, že jsme se domluvili na pokračování spolupráce. A věřím, že naše společná práce s kolegy v realizačním týmu, hráči a vedením povede k úspěchu, po kterém všichni ve Spartě touží.“
Trenére, hodně štěstí a úspěchů.
1 / 8

Další novinky