Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Distribuce vstupenek na zápas s Plzní

600 míst pro permanentkáře

Sdílet

V neděli 13. února nás čeká první domácí zápas v roce 2022, do Generali Česká pojišťovna Areny dorazí Viktoria Plzeň. Na utkání podle aktuálně platných opatření bude smět dorazit celkem 1000 lidí. Distribuce pro permanentkáře začne ve středu od 12:00!
Sparta uvolní pro fanoušky celkem 600 vstupenek, které si budou moci pořídit permanentkáři. Distribuce vstupenek začne ve středu ve 12:00 zde. Každý permanentkář si bude moci za svou permici bez poplatku pořídit právě jednu vstupenku. Všechny lístky budou na protilehlou tribunu, kde bude v provozu vyhřívání. Připraveny budou i teplé nápoje.
Zbylých 400 vstupenek půjde k partnerům klubu, bývalým hráčům a k příbuzným hráčů a členů realizačního týmu A-mužstva.
V souladu s novým rozhodnutím vlády připomínáme, že již nebude potřebovat jakýmkoliv způsobem prokazovat svou bezinfekčnost. Jediným dokladem potřebným pro vstup na utkání bude platná vstupenka.
O přesném termínu, od kdy bude možné vstupenky získat, vás budeme informovat na začátku příštího týdne. Klub zároveň sleduje aktuální jednání vlády a ministerstva zdravotnictví a v případě, že dojde k navýšení povolené kapacity, bude připravený reagovat.

Další novinky