Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyU-9

Přípravky v Lipsku

Hned tři kategorie odcestovaly do Lipska

Sdílet

S postupným rozvolňováním přichází i větší počet mezinárodních utkání a turnajů. Kategorie U9, U10 a U11 vyrazila společně autobusem do Německa porovnat síly s tamním RB Lipsko.
RB LIPSKO U11 – AC SPARTA PRAHA U11 1:5 (0:1, 1:0, 0:4)
Branky: Malý, Babiar, Hašler, Hašler, Kubín.
Utkání zhodnotil hlavní trenér Aleš Vytlačil: „Odehráli jsme velmi těžké utkání, které bylo festivalem obřích zahozených šancí, které postupně likvidovali brankáři na obou stranách. Zběsilé tempo hry gradovalo v poslední třetině, ve které jsme si vlastní aktivitou vytvořili mnoho samostatných úniků, díky nimž jsme zápas nakonec překlopili i výsledkově na svou stranu a je potřeba říct, že zaslouženě. Všichni kluci, kteří dnes nastoupili, zaslouží velkou pochvalu za předvedené výkony. Velkou radost mám z celkového týmového pojetí a z počtu individualit, které dovedou strhnout ostatní svým zaujetím a touhou zvítězit.“
AC Sparta U11: Michal, Procházka, Sojka, Matějka, Kasl, Skuhravý, Babiar, Kapusňak, Macků, Macháček, Malý, Hašler, Vitarigov, Kubín.
RB LIPSKO U10 – AC SPARTA PRAHA U10 7:7 (0:0; 2:1; 3:4; 2:2)
Utkání zhodnotil hlavní trenér Oldřich Šmerda: "S předvedeným výkonem proti soupeři zvučného jména jsem spokojen. V utkání jsme byli kombinačně zajímavějším týmem, ale bohužel jsme některé dobře rozehrané situace nedotáhli do gólového konce. Soupeř těžil spíše z fyzické vyspělosti, čekal na naše chyby a hrozil z rychlých protiútoků. Tým, který byl nucen tvořit, jsme byli my a já jsem rád, že jsme v této činnosti obstáli. Výhra by byla pomyslnou třešničkou na dortu i vzhledem k tomu, že soupeř vyrovnal těsně před závěrečným hvizdem rozhodčího. Hráčům jsme s kolegy za výkon poděkovali a věříme, že nabyté zkušenosti v budoucnu zúročíme."
AC Sparta U10: Starec, Slabý, Škrleta, Macháč, Topič, Brett, Volkov, Turoň, Winterling, Severa, Brosch, Pavelec.
RB LIPSKO U9 – AC SPARTA PRAHA U9 12:22 (3:9, 4:4, 5:5, 0:4)
Utkání zhodnotil hlavní trenér Daniel Karas: „Po dlouhé době zahraniční konfrontace, na kterou jsme se všichni těšili, i když nervozita z velkého soupeře byla cítit už v autobuse. Ta opadla s úvodním hvizdem a k naší radosti se kluci do soupeře zakousli a předvedli velmi slušný výkon a první čtvrtinu vyhráli jasným rozdílem. Díky menšímu uspokojení z předvedené hry se v dalších fázích hrál vyrovnaný zápas, který ale měl výbornou úroveň.“
AC Sparta U9: Jirk, Phan, Macháček, Boccheti, Kisel, Kult, Čagánek, Miramand, Sommer.

Další novinky