Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Cesta obou týmu do semifinále

Sparta se od 18:00 utká s Jabloncem v MOL Cupu

Sdílet

Už dnes večer od 18:00 čeká Spartu semifinále MOL Cupu, ve kterém se utká s Jabloncem. Vstupenky stále můžete koupit zde. Připomeňte si dosavadní zápasy Sparty a podívejte se, které týmy vyřadil náš soupeř. Ani jeden ze semifinalistů zatím neinkasoval.
Sparta nejprve 22. září loňského roku odehrála zápas s Líšní. Dva góly na půdě soupeře dal Václav Drchal. Jednou se trefil Martin Minčev a Sparta vyhrála 3:0. Čisté konto vychytal Milan Heča.
O měsíc a pět dní později vyrazila Sparta do Teplic. Domácí dohrávali od 18. minuty o deseti. O chvíli později proměnil nařízenou penaltu David Moberg Karlsson. Druhou branku dal kapitán Bořek Dočkal na konci první půle. Víc gólů už nepadlo a Sparta vyhrála 2:0. Při svém soutěžím debutu neinkasoval Dominik Holec.
Čtvrtfinále poháru máme ještě v živé paměti. Spartu čekal třetí venkovní duel a tentokrát pořádně náročný. V Edenu se 9. února utkala se Slavií. V 10. minutě otevřel skóre pohotový LK37, který do brány dorazil střelu Wiesnera. O čtvrt hodiny později si Pešek vyměnil míč s Wiesnerem a poslal podruhé balon na správné místo. Sparta porazila Slavii 2:0. Zápas bez obdrženého gólu si tentokrát připsal Milan Heča.
Jablonec v září odehrál zápas v Přepepřích. O jediný gól utkání se postaral Martin Nešpor. V listopadu přivítal doma Varnsdorf. Nejbližší soupeře naší rezervy odolával do 38. minuty. Pak se prosadil Martin Doležal Krátce poté byl vyloučen hostující hráč a penaltu proměnil Miloš Kratochvíl. V 55. minutě přidal třetí gól Tomáš Malínský. V závěru zápasu stanovil konečné skóre Martin Nešpor. Jablonec tak vyhrál 4:0.
Stejný výsledek Jablonec zopakoval 16. února proti Mladé Boleslavi. Skóre otevřel ve 20. minutě Jakub Považanec. V 50. a 56. minutě se prosadil Tomáš Malínský. Definitivní podobu výsledku pak dal v 68. minutě Jan Silný.
Také Jablonec zatím v poháru nedostál ani jeden gól. Proti Přepepřím si čisté konto připsal Hrubý, v dalších dvou zápasech nastoupil Hanuš. Nejlepším pohárovým střelcem týmu je třígólový Tomáš Malínský.
Utkání začíná v 18:00. Můžete ho sledovat osobně na Letné;, nebo na ČT sport.

Další novinky