Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Výkop zápasu s Baníkem v 20:00

Klub ve spolupráci s ostravským klubem, LFA a O2 TV Sport dosáhl posunutí začátku utkání

Sdílet

Sparta po několika dnech intenzivních jednání dojednala posunutí času výkopu utkání ve Skupině o titul s Baníkem Ostrava. Nový čas zahájení zápasu: 20:00 hodin (místo původních 19:00). Sparťanští fanoušci, kteří mají zájem v sobotu 23. 4. navštívit zápas finálové série hokejové Sparty v O2 Areně, mohou posléze dorazit i na Letnou.
Klub zároveň tímto krokem nabízí sparťanskému publiku možnost sledovat 4. finálový zápas hokejové Sparty s Třincem i první zápas ACS v nadstavbové části návazně v televizních přenosech. Sparta děkuje za vstřícnost zejména Baníku Ostrava, který s posunutím výkopu souhlasil, zároveň poděkování směřuje k řídícímu orgánu soutěže LFA a stanici O2 TV Sport.
Brány stadionu budou otevřené v průběhu celého utkání, tak aby fanoušci mohli dorazit na Letnou i se zpožděním, pokud dojde například k prodloužení hokejového zápasu HCS – Oceláři Třinec.
Vstupenky, na nichž je původní čas výkopu, zůstávají v platnosti. Generali Česká pojišťovna Arena bude pro příznivce otevřená od 18:30. Připomínáme, že na domácí zápasy v nadstavbě jsou v platnosti všechny permanentní vstupenky na sezonu 2021/2022. Lístky na zápas můžete zakoupit zde.

Další novinky