Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-18

Smlouvy pro tři dorostenky

Švíbková, Ducháčková a Brejšková mají profesionální kontrakty

Sdílet

Andrea Švíbková (17), Klára Ducháčková (17) a Kateřina Brejšková (18) podepsaly své první profesionální smlouvy. Všechny tři hráčky mladé hráčky patří do kádru Sparty WU18 a reprezentace ČR WU19.
Andrea Švíbková ještě v minulé sezoně nastupovala na stoperu, v aktuální sezoně se však přeorientovala na ofenzivní záložnici či útočnici. Svými výkony se dostala do reprezentace do 19 let, k tomu již má i svůj první ligový start, když nastoupila proti Slovácku.
Prvoligové zkušenosti má také Klára Ducháčková, která stejně jako Švíbková poprvé nastoupila ve Starém Městě. V mládeži ACS patří Ducháčková dlouhodobě k ofenzivním oporám, zdobí ji zejména rychlost.  
Kateřina Brejšková je další hráčkou, která táhne tým Sparty WU18, jemuž momentálně patří první příčka v ligové tabulce. Na podzim dokonce na hřišti nechyběla ani jedinou minutu.  
Smlouvy s talentovanými sparťankami podepisovala Hana Výmolová, vedoucí úseku žen. Všem třem hráčkám přejeme hodně úspěchů v nabitém závěru sezony a v další fotbalové kariéře spjaté se Spartou!
1 / 12

Další novinky