Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži ASPARTA iD

Tréninky jsou v obrovské intenzitě

Lukáš Sadílek v prvním rozhovoru po přestupu do Sparty

Sdílet

Přestup Lukáše Sadílka do Sparty byl dotažen krátce před odjezdem na soustředění. Na něm jsme pro vás s novou posilou pořídili rozhovor, ve kterém se šestadvacetiletý záložník ohlíží za svou dosavadní kariérou, hovoří o životních změnách, jak mu pomohl Milan Heča a pochopitelně také o Spartě. Na rozhovor se podívejte na videu nebo si přečtěte jeho část.

SADÍLEK | Tréninky jsou v obrovské intenzitě

Se Slováckem dosáhl na historický úspěch v podobě vítězství v poháru. Vzápětí se rozhodl přijmout novou výzvu a zamířil do Sparty. „Věděl jsem, že se chci posunout. Myslím si, že tohle je obrovský posun. Už jsem to za těch pár týdnů zjistil. Co se týká zázemí a podobných věcí je to opravdu velký rozdíl,“ říká „Lukáš Sadílek.
„Tréninky jsou kratší, ale v obrovské intenzitě. Je to jízda. I když trénink trvá třeba hodinu a dvacet minut, tak z něj člověk odchází absolutně vyflusaný,“ dodává Sáďa, který dostal povolení se Spartou trénovat v polovině června. Už tak má za sebou téměř tři týdny s novými spoluhráči.
S adaptací v novém klubu mu hodně pomohl Milan Heča, který do Sparty také přišel ze Slovácka. Nebyl ale jediný, s kým se starší z bratrů Sadílků znal. „S některými hráči jsme působili v reprezentacích. S Honzou Mejdrem jsme hráli dokonce ještě v Sokolově v druhé lize před asi šesti lety.“
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky