Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži ASPARTA iD

Očekávám stoprocentní výkon

Trenér Sparty Brian Priske před Vikingem

Sdílet

Trenér Sparty Brian Priske hovořil s novináři na tiskové konferenci před utkáním 2. předkola Konferenční ligy. Můžete se podívat na záznam toho nejdůležitějšího nebo si přečíst přepis celé tiskovky.

SLOVO TRENÉRA | Očekávám stoprocentní výkon

Trenére, jak byste charakterizoval soupeře? 
Je to typický skandinávský tým. Jsou dobře organizovaní s dobrou strukturou. Mají kvalitní systém, který je propracovaný a je vidět, že jej stavěli několik let. Minulou sezonu měli velmi dobrou. Současnou sezonu odstartovali také velmi dobře. Během léta měli malou výsledkovou krizi, trpěli na zranění a disciplinární tresty. Poslední dva zápasy ale zvládli, takže to vypadá, že se opět dostali do pohody. Odešel jim do Brøndby Sebulonse, hráč ze základní sestavy. Jejich klíčový útočník Berisha se potýká se zraněním a říká se, že je asi na odchodu z klubu, takže máme v přípravě na soupeře několik otazníků. Zároveň mají stále vysokou individuální kvalitu, hlavně v ofenzivě a jsou schopni soupeřům zadělat na problémy.
Pokud vypadnete z p ř edkola, tak, oproti minulé sezoně, se vám cesta do pohárové Evropy zavře. Připravujete se proto odlišně?
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky