Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Vstupenky na zápas s Libercem

Od 17:00 je možné zakoupit vstupenky na 1. ligové kolo

Sdílet

Již v neděli 31. července od 19 hodin odstartujeme nový ročník FORTUNA:LIGY na domácím hřišti proti libereckému Slovanu. Vstupenky za zvýhodněných cenových podmínek můžete pořizovat do pátečního poledne. Vstupenky zakoupíte ZDE.
Prodej vstupenek na utkání s FC Slovan Liberec započalo úderem dnešní 17. hodiny. První, kdo má tuto možnost, jsou již tradičně členové Sparta Clubu, kteří výhody přednostního nákupu mohou využít během dnešního večera a zítřejšího dopoledne. 
V pravé sobotní poledne vstoupí vstupenky do volného prodeje, čímž tedy získají přístup ke vstupenkám i ostantní fanoušci a to za podmínek standartní cenové kategorie, které budou platné až do páteční 12. hodiny.
Od nové sezony platí nový model distribuce lístků. Předzápasový prodej se bude odehrávat ve dvou časových pásmech. Utkání s Libercem patří do standardní cenové kategorii, což znamená, že v prvním časovém pásmu, které začíná právě tento pátek od 17:00, stojí vstupenky 250, 320 a 400 Kč. To platí až do příštího pátku, kdy od 12:00 začne platit druhé časové pásmo již za odlišných cenových podmínek.
  • 22.7., 17:00: Začátek prodeje pro Sparta Club
  • 23.7., 12:00: Začátek volného prodeje za podmínek 1. časového pásma
  • 29.7., 12:00: Začátek volného prodeje za podmínek 2. časového pásma

Další novinky