Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Statistiky z utkání proti Boleslavi

Ve spolupráci s analytickým oddělením ACS jsme pro vás vybrali zajímavá čísla

Sdílet

I po vítězném zápase s Boleslaví jsme si pro vás spolu s analytickým oddělením sparťanského A-týmu přichystali statistiky, které se týkají celého mužstva i jednotlivých hráčů. Data sbíráme prostřednictvím systému Twenty3, s kterým A-tým pracuje.
Asger Sørensen v utkání s Boleslaví
V zápase s Boleslaví si Asger Sørensen připsal první gól v rudém dresu. Na následujícím grafu můžete vidět jeho vysokou úspěšnost přihrávek. Ta zásadně přispěla k výstavbě hry. Úspěšnost přihrávek dánského stopera pak byla 93 %.
Tomáš Čvančara v utkání s Boleslaví
Do zápasu přišel hned na úvod druhé půle a měl zásadní podíl na obratu. V blízkosti pokutového území byl pro defenzivu Boleslavi velmi nebezpečný. Jeden gól dal, na další přihrál Lukáši Julišovi. Po jeho přihrávce měl další velkou šanci na malém vápně Václav Drchal, toho ale vychytal brankář. Čvančara si kromě gólu připsal dvalší dvě střely na bránu. V utkání měl xG (očekávané góly) 0,35 a xA (očekávané asistence) 0,41.
Na grafu níže vidíte naši dominanci v zápase s Boleslaví. Po vítězství 3:1 jsme si připsali třetí ligové vítězství v řadě.

Další novinky