Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži ASPARTA iD

Musíme pokračovat v dobrých výkonech

Brian Priske po výhře nad Českými Budějovicemi

Sdílet

Po domácí výhře ve výročním utkání proti Českým Budějovicím předstoupil hlavní trenér A-týmu Brian Priske před novináře a odpovídal na jejich dotazy. Celou tiskovou konferenci si můžete buď přehrát jako video nebo přečíst v článku níže.

PRISKE | Musíme pokračovat v dobrých výkonech

Nečekal jste výraznější výhru?
Nejdůležitější ze všeho jsou 3 body, je ale pravda, že jsme mohli udělat zápas klidnější. Obzvlášť v situaci, kdy jsme měli na hřišti o hráče víc, jsem čekal, že přidáme další branky. Nutno také podotknout, že jsme neměli nad hrou takovou kontrolu, jakou bychom si představovali. Na druhou stranu se jedná o třetí výhru v sedmi dnech a spousta hráčů v nich odehrála velkou porci minut. Měli jsme ale utkání rozhodnout a vstřelit tři nebo čtyři branky.
Měla hustá mlha vliv na vaše vnímání hry?
Nebylo to perfektní, ale v rámci možností, bych řekl, že v pohodě. Nevím, jaké to bylo pro hráče, ale můj výhled na hřiště byl relativně čistý. Jsem hlavně rád, že se hrálo a obě strany tomu šly naproti.
Lukáš Haraslín dal dvě branky v   řadě, co na to říkáte?
Jeho výkony jdou nahoru. Toto od něj očekáváme a chceme, aby byl klíčovým hráčem. Lukáš je typ, na kterého musíte být trochu tvrdší. Má dobrou mentalitu, je to výborný kluk do kabiny, ale musíte na něj tlačit a dostávat jej z komfortní zóny. Doufám, že ho proto dneska moc nevychválíte.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky