Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Plán přípravy A-týmu

Sparťani se znovu sejdou už 1. prosince

Sdílet

V sobotu Sparta vyhrála pohárový zápas s Baníkem. Po něm dostali hráči volno, už 1. prosince se ale sejdou znovu v první časti přípravy na jarní část sezony. Ještě v prosinci áčko odehraje dva přípravné duely, po Vánocích pak hráče čeká soustředění a přesně za dva měsíce generálka s Norimberkem. O týden později pak vyrazí do Olomouce k 17. kolu FORTUNA:LIGY.
Od 20. listopadu do konce měsíce mají hráči volno. Ve čtvrtek 1. prosince den zahájí první blok přípravy. V pátek 16. prosince od 14:00 se svěřenci trenéra Briana Priskeho utkají v Tréninkovém centru Strahov se slovenskou Žilinou. O čtyři dny později ve stejný čas a na stejném místě vyzvou druholigový Varnsdorf. Od 22. prosince mají hráči vánoční volno.
Druhá část přípravy začne v úterý 3. ledna 2023. O pět dní později odcestuje A-tým na soustředění do španělské Marbelly. Během soustředění sehraje další přípravné zápasy. Zpátky do Česka se áčko vrátí 17. ledna.
Generálku na jarní boje v domácích soutěžních sehraje Sparta v sobotu 21. ledna proti Norimberku. Zápas se odehraje na hlavním stadionu na Letné s výkopem ve 14:00. Následující víkend pak zahájíme v Olomouci jarní část ligy.

Další novinky