Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceMuži A

Organizační info před zápasem s Boleslaví

Přečtěte si všechny potřebné organizační informace před nedělím zápasem

Sdílet

Je to tady! V neděli se na Letnou vrátí ligový fotbal. Od 18:00 vyzveme v epet ARENĚ Mladou Boleslav. Vzhledem k tomu, že v neděli doma hraje i hokejová Sparta, připravili jsme pro fanoušky společnou akci. Na hokej. Na fotbal. Na Spartu. Přečtěte si všechny potřebné organizační informace.
Vstupenky na zápas jsou k dispozici  ZDE .
Zákaznické centrum na Letné bude otevřeno tradičně dvě hodiny před začátkem zápasu. Brány stadionu se otevřou hodinu a půl před úvodním hvizdem, tedy v 16:30 hodin.
Přijďte na utkání včas a užijte si předzápasový program! V 17:00 se můžete těšit na střílení triček s Rudym. V 17:58 se na plochu našeho stadionu vrátí legendární brankář Jaromír Blažek, který nedávno oslavil jubilejní 50. narozeniny. Dočká se tak zasloužené pocty.
Ve spolupráci s hokejovou Spartou jsme pro vás připravili akci Na hokej. Na fotbal. Na Spartu. Pokud si zakoupíte vstupenku na fotbal, můžete její číselný kód využít ke slevě na vstupenku na hokej. To platí i v opačném případě. Sleva je jednotná 100 Kč bez ohledu na kategorii vstupenky. Nárok na slevu mají všichni naši permanentkáři a majitelé vstupenek na utkání s Mladou Boleslaví a půjde ji uplatnit pouze při zakoupení vstupenky na hokej v síti Ticketportal. Přesun mezi oběma stadiony vám usnadní posílená MHD mezi O2 Arenou a epet ARENOU, kterou jsme pro vás zajistili v době mezi oběma zápasy.
5. 2. 14:45 HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice
5. 2. 18:00 AC Sparta Praha – FK Mladá Boleslav
Při zápase se můžete v epet ARENĚ zahřát čajem. Podívejte se na mapku stadionu, kde prodejní místa najdete.
  • Zápas: AC Sparta Praha – FK Mladá Boleslav
  • Datum: 5. 1. 2023
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, 18. kolo
  • Otevření stadionu: 16:30
  • Výkop: 18:00
  • Stadion: epet ARENA
  • Přímý přenos: O2 TV Sport
  • Rozhodčí: P. Hocek - J. Váňa, L. Machač
  • Kurzy Tipsport: 1.48 – 4.54 – 7.30 (další sázkové příležitosti k zápasu najdete ZDE)
  • Parkování: Fanoušci mohou před zápasem využít parkování na Letenské pláni.
Na stadionu jsou rozmístěny sběrná místa s kontejtery, do kterých je možné vhodit kelímek a tím přispět 50 Kč Nadačnímu fondu ACS.
Pokud se na zápas nechystáte, můžete své místo přeposlat kamarádovi. To bude možné nejpozději dvě hodiny před výkopem, tj. do 16:00 hodin. Do tohoto termínu je ale současně nutné přeposlané místo druhou osobou v profilu Sparta iD přijmout. Celý proces můžete vedle internetového prohlížeče provést také v mobilní aplikaci Sparta.
Od 16:00 si také na pokladnách můžete zakoupit vstupenky na venkovní utkání s Bohemians, které nás čeká v neděli 12. února.

Další novinky