Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži ASPARTA iD

Po celý zápas jsme dominovali

Brian Priske po výhře nad Jabloncem

Sdílet

Hlavní trenér Brian Priske po vítězství nad Jabloncem předstoupil před novináře a odpovídal na jejich dotazy. Videozáznam tiskové konference a její přepis najdete v článku níže.

TISKOVKA | Priske po Jablonci

Hrál dnes tým podle vašich představ?
Byl to z naší strany dobrý zápas, ve kterém jsme po celých devadesát minut dominovali, kromě pasáže, kdy jsme čekali na rozhodnutí lékařů, zda bude moci Kaan Kairinen pokračovat. Jsem rád za intenzitu, se kterou jsme vstoupili do druhé půle. Vysoký presink se nám dnes také dařil, z čehož mám radost.
Tlačí se Martin Minčev do základu?
Bez pochyby mi rozhodnutí o základní jedenácte nedělá lehké, což je příjemný pocit. Hraje dobře, jak na hrotu, tak na jedné ze dvou desítek, se kterými jsme dnes nastoupili. Musím Martina pochválit za dobrou práci a doufám, že takto bude pokračovat i nadále. Pak už je jen na mně, kolik minut dostane. Máme momentálně docela luxusní výběr, což je hrozně důležité, i například Qazim Laci, který šel do hry v průběhu, odehrál výborné utkání.
Plzeň i Slavia ztratily, byla to pro vás motivace?
Nikoliv. Ani sekundu jsem nestrávil tím, že bych během přípravy na zápas řešil jiná utkání. Nejsem ale hloupý, abych si myslel, že hráči o výsledcích rivalů nevěděli. Zaměřili jsme se na sebe a na to, abychom hráli podle připraveného plánu. Chtěli jsme dneska udržet čisté konto, což se podařilo. Jsme v situaci, kdy musíme vyhrávat a neřešit, co dělají ostatní. To už pak nechám na vás a na fanoušcích.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky