Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži ASPARTA iD

Musíme pokračovat v tvrdé práci

Brian Priske po výhře nad Ostravou

Sdílet

Po vítězném utkání na horké ostravské půdě, kde jsme porazili Baník 3:0, předstoupil hlavní trenér Brian Priske před novináře a odpovídal na jejich dotazy. Záznam tiskové konferenci si můžete přehrát jako video nebo přečíst v článku níže.

TISKOVKA | Priske po Baníku

Byl to z vašeho pohledu optimální venkovní výkon?
Pokud se podíváte na konečný výsledek, vstřelené góly, vezmete v úvahu čisté konto, mentalitu hráčů a to, s jakým nasazením pracovali, tak určitě můžeme říci, že to byl skvělý zápas. Jsem rád, že jsme si udrželi onu hladovost a předvedli opravdu dobrý výkon. Je pravdou, že jsme zde mohli sedět v úplně jiném rozpoložení, jelikož Baník měl své šance, které neproměnil. Branky dovedou utkání silně ovlivnit, jako se třeba stalo ve Zlíně. Dnes nás ale ve správný moment podržel brankář. Můžeme tedy říci, že to byl zápas podle našich představ.
Baník měl v posledních zápasech problémy v rozehrávce, zaměřili jste se na to?
Samozřejmě jsme se na poslední zápasy koukali. Vycházeli jsme i z pohárového zápasu, který jsme zde odehráli v listopadu. My se však chceme vždy soustředit hlavně na sebe, na to, jak chceme hrát my. Jedním z takových atributů je například vysoký presink, kterým bychom chtěli být rozeznatelní. Kuchta, Sadílek, Čvančara i Haraslín pracovali v presinku výborně a dnes jsme mohli vidět, jak se nám to vyplácí.
Jak se oba týmy změnily od předchozího střetnutí?
To je opravdu těžká otázka. Nemyslím, že jsme se od posledního vzájemného utkání nějak zásadně změnili, je ale pravdou, že jsme přesnější v ofenzívě. Dá se říci, že si jsme jistější a je vidět, co chceme hrát. Je pravda, že jsme předchozí utkání hráli chvíli po tom, co jsme změnili rozestavení, které od té doby praktikujeme. Obecně jsme tedy dnes více sehranější, hráči si na sebe navykli, lépe chápou své pozice, což ostatně můžeme vidět u naší útočné trojky, která má na svědomí spousty gólů, což mi dělá radost. Co se týče Baníku, tak toho víte pravděpodobně více než já. Podle mě mají dobrý a kvalitní tým, což jsme ostatně viděli i dnes, kdy jim v některých situacích chybělo štěstí.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky