Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyWU-15

Vysoká výhra na Braníku

Sparťankám se střelecky dařilo

Sdílet

Starší žákyně odehrály o tomto víkendu dva zápasy a střelecky se jim dařilo.
Nejdříve v sobotu na hřišti ve Větrušicích změřily síly s chlapci z Klecan. Zápas se vyvíjel jednoznačně a sparťanky první poločas vyhrály vysoko 5:0.  
Ve druhém poločase se povedl naopak začátek chlapcům a postupně snížili skóre až na 5:4, ale sparťanky měly poslední slovo a dobře hrající Petráková svým druhým gólem zápas ukončila.
Přípravný zápas, 18.3.2023 
TJ Sokol Klecany – AC Sparta Praha 4:6 (0:5) 
Branky: 2x Petráková, 2x Trnovcová, Štroblová, Drbohlavová 
Sestava: Princová – Rampasová, Koblihová, Urbanová, Trnovcová, Bendová, Čuntová, Lesáková, Drbohlavová, Šumná, Ondračková, Váňová, Bohatová, Štroblová, Petráková 
V nedělním ligovém zápase naopak sparťanky začaly spíše pomalu, ale i tak do poločasu bylo skóre 0:4 pro Spartu. Ve druhém poločase hráčky přidaly na intenzitě, a především začaly využívat svých brankových příležitostí a skóre se zastavilo na konečných 0:12.  
Nejaktivnější byla Eiseltová se čtyřmi zásahy a třemi asistencemi a zdatně jí sekundovala Lesáková, která na hattrick potřebovala jen čtyři minuty a přidala jednu asistenci. 
1. liga starších žákyň Čechy, 16. kolo, 19.3.2023 
ABC Braník – AC Sparta Praha 0:12 (0:4) 
Branky: 4x Eiseltová, 3x Lesáková, Chládková, Oudránová, Buriánková, Strašíková, Drbohlavová  
Sestava: Harantová – Chládková, Oudránová, Eiseltová, Strašíková, Trnovcová, Buriánková, Čuntová, Lesáková, Petráková, Šumná, Koblihová, Drbohlavová, Ondračková 
Fotogalerii z utkání s Braníkem najdete zde.

Další novinky