Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Informace pro výjezďáky do Pardubic

Plný sektor v Pardubicích

Sdílet

Stadion, se kterým ještě v rámci naši ligové poutě nemáme žádnou zkušenost. I to byl jeden z bodů, který nalákal bezmála 400 fanoušků Sparty k nedělnímu klání v CFIG ARENĚ. Přečtěte si prosím pozorně všechny informace k tomuto utkání.
STADION
Začněme rovnou tím nejzajímavějším, co nám výjezd do Pardubic může nabídnout. Posledním stadionem, na který jsme v lize přijeli s absolutně nulovou zkušeností, byl stadion MFK Karviná. Dlouho trvalo, než se některý klub odhodlal ke stavbě nového stánku. Nicméně i kvůli nulové zkušenosti s tímto stadionem, věnujte pozornost následujícím řádkům
VSTUPENKY
Všechny vstupenky do našich sektorů byly vyprodány v rámci předprodeje na Enigoo. Žádné jiné lístky k dispozici na místě nebudou. Pokud někdo nabízí vstupenky přes internet, důkladně si prostudujte jejich původ, abyste nenaletěli podvodníkům.
CESTA
Letenští nevypravují žádný oficiální vlak, nicméně vlakové spojení do Pardubic je více než dobré. Z nádraží se na stadion dá dostat pohodlně pěšky, nebo autobusy 8 a 6 s přestupem na Náměstí republiky. Stanice, kde potřebujete vystoupit u stadionu, se jmenuje Sukova. Pokud jedete autem, využijte parkovacích ploch u stadionu, nebo v parkovacím domě Karla IV. 
  • Naše sektory jsou D1 a D2
  • Vstup k těmto sektorům vede z ulice U Stadionu
  • K zaparkování auta můžete využít parkovací dům Karla IV., nicméně je možné že klub otevře po dohodě i parkoviště u našeho sektoru - tuto informaci vám poskytneme operativně na sociálních sítích  
  • Na stadionu je možné ve stáncích s občerstvením platit kartou

Sdílet

    Další novinky