Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži ASPARTA iD

První půle byla pod naši úroveň

Brian Priske po výhře v Liberci

Sdílet

Hlavní trenér Brian Priske po vítězství v posledním kole základní části ligy předstoupil před novináře a odpovídal na jejich dotazy. Videozáznam tiskové konference a její přepis najdete v článku níže.

TISKOVKA | Brian Priske po Liberci

Zasloužili jste si dnes vyhrát?
Druhý poločas byl určitě lepší, ale první byl opravdu pod naši úroveň. Chyběla nám energie, disciplína a i některé základní fotbalové dovednosti. Čelili jsme dnes dobrému týmu s dravými mladými hráči a kvalitním trenérem, který nás za náš špatný vstup potrestal.
Jak jste viděl obě penaltové situace?
Ty situace jsem zatím neviděl. Ale stejně jako jsem vám na obdobnou otázku odpovídal v minulosti, i dnes vám na výkon rozhodčích dám stejnou odpověď. Jejich práce je náročná, mají velkou zodpovědnost. Často se nejedná o jednoduché situace, ale je to vždy jejich rozhodnutí, které je na hrací ploše to jediné správné.
Jak byste utkání zhodnotil?
Myslím si, že je v první řadě vždy důležité, se po zápase koukat na čísla. Za výhru a tři body jsme proto rádi. Dnes ale musíme být upřímní a přiznat, že náš výkon nebyl dobrý. Hlavně v první půli nebyl vůbec akceptovatelný. V posledních čtyřech zápasech jsme obdrželi vždy první branku, a pak je to vždy náročnější. Hráče jsme na to před zápasem upozorňovali, ale stalo se to zase. Navíc způsob, jakým jsme branku obdrželi, je tristní a musíme na tomto aspektu zapracovat. Na druhou stranu jsme dnes nastoupili s opravdu mladým týmem, a některá pochybení jsou proto pochopitelná. Svou roli pravděpodobně v mysli některých hráčů hrálo i středeční utkání, což samozřejmě v posledku není dobře. V závěru jsme ale znovu ukázali, že máme dobrou mentalitu. Hnali jsme se za vítězstvím, což je jeden z důvodů, proč jsem opravdu rád, že jsem tohohle klubu součástí.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky