Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Organizační info před finále

Přečtěte si vše potřebné před příchodem do epet ARENY

Sdílet

Už ve středu odehrajeme třetí finálové utkání MOL Cupu za poslední čtyři roky. Fanoušci se po 21 letech mohou těšit na finálové derby! Začátek zápasu je naplánován na 19:00, brány stadionu se otevřou v 17 hodin, tedy dvě hodiny před výkopem. V přímém přenosu ho bude vysílat ČT sport. Přečtěte si před utkáním všechny důležité organizační informace.
Finále sice odehrajeme doma, ale pořadatelem utkání je Fotbalová asociace České republiky, proto na utkání nebudou platit žádné permanentní vstupenky ani žádné vydané VIP karty. 
Sparta na utkání obdržela přes 6 tisíc vstupenek. Jejich prodej probíhá od čtvrtka 20. dubna a poslední vlna prodeje vstupenek startuje na Ticketportalu v úterý v 15:00. Vstupenku si mohou zakoupit všichni majitelé permanentek včetně těch, kteří svůj kód již uplatnili. Každý si může koupit maximálně dvě vstupenky, kdy ta druhá již nemusí být pro majitele permanentky. Vstupenky zakoupíte pod tímto odkazem.
Doporučujeme fanouškům, aby si nepořizovali vstupenky mimo oficiální distribuční kanály. Kupující se zakoupením přes prostředníka či překupníka vystavuje riziku zakoupení neplatné vstupenky, za což klub nenese žádnou odpovědnost.
  • Zápas: AC Sparta Praha – SK Slavia Praha
  • Datum: 3. 5. 2023
  • Soutěž: MOL Cup, finále
  • Otevření stadionu: 17:00
  • Výkop: 19:00
  • Stadion: epet ARENA
  • Pořadatel utkání: FAČR
  • Přímý přenos: ČT sport
  • Rozhodčí: D. Černý - I. Nádvorník, K. Hájek.
Ke stadionu přijďte ulicí Milady Horákové, vyhněte se naopak ulicím Korunovační, Nad Královskou oborou, Na Výšinách a Jana Zajíce, kterými budou na stadion přicházet fanoušci Slavie. Ulice U Sparty mezi vchody C1 a D bude předělena policií, zejména pak v době příchodu hostujících fanoušků.
Pro sparťanské fanoušky jsou vyhrazeny vstupy A, B a C.
Všechny fanoušky čeká před vstupem na stadion bezpečnostní prohlídka, proto přijďte na svá místa s dostatečným předstihem, ať si můžete užít předzápasový program. Při prohlídce bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky na stadion. V případě jejího odhalení nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby. Všem fanouškům, kteří se na utkání chystají, doporučujeme přečíst Návštěvní řád stadionu.
Za žádných okolností nevstupujte ani po skončení utkání na hrací plochu. Jedná se o závažné porušení Návštěvního řádu. Žádáme fanoušky vítězného týmu, aby po skončení utkání zůstali ve svých sektorech a vyčkali na slavnostní ceremoniál.
Pokud máte k organizaci zápasu jakékoliv informace, neváhejte se obrátit na molcup@fotbal.cz. V případě specifických dotazů k bezpečnosti můžete využít email security@fotbal.cz
Více informací najdete na oficiálních webových stránkách MOL Cupu v tomto článku. Sledujte také náš twitterový profil Sparta Praha - fans, kde budeme sdílet aktuální informace.
Pojďme si finálové utkání užít a vytvořit skvělou atmosféru, která požene sparťany za ziskem 22. trofeje v domácím poháru!

Další novinky