Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-13

WU13: Otočka skóre s Libercem

Zápas ve vysokém tempu plný krásných akcí

Sdílet

Do ligového utkání s Libercem vstoupily mladé sparťanky aktivně, byl to však Liberec, který trestal chyby domácích v obraně. Než se sparťanská děvčata rozkoukala, prohrávala 0:2 a soupeř neproměnil další velkou šanci. V ten moment sparťanky zabraly a postupně do poločasu otočily výsledek na 3:2.

Do druhé půle vstoupily hráčky ACS aktivně a bojovnou fotbalovou hrou dovedly zápas do vítězného konce. Oba týmy zaslouží pochvalu za předvedenou hru plnou krásných fotbalových akcí ve vysokém tempu.

1. liga mladších žákyň Čechy, 6. 5. 2023
AC Sparta Praha WU13 – Slovan Liberec WU13 8:4 (3:2)
Sestava: Žilová, Gablíková, Kovářová, Murgačová K., Murgačová S., Fischerová, Urbánková, Štroblová, Váňová, Ambrušová, Smutná, Chmelová, Lerchová
Branky: Gablíková 3, Smutná 3, Ambrušová, Urbánková
Do pražského utkání proti urostlejšímu soupeři vstoupily sparťanky aktivně, ale bohužel to proti silovějšímu soupeři měly hodně těžké. I přesto se snažily hrát a je jenom velká škoda, že nedokázaly proměnit některou ze svých velkých šancí. Výborně zahrály Princová a Ambrušová.
Pražská 1. A třída mladších žáků, 6. 5. 2023
Aritma Praha – AC Sparta Praha WU13 4:1 (2:0)
Sestava: Havlíčková, Svobodová, Chmelová, Kašparová, Ambrušová, Kratochvílová, Jínová, Štroblová, Táborská, Váňová, Princová
Branka: Ambrušová

Další novinky