Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

Do výroční sezony v černo-zlaté a na srdcích „S”

Sparta vstoupí do jubilejní 130. sezony s jedinečnou sadou dresů

Sdílet

Šampioni z Letné vstoupí do jubilejní 130. sezony s jedinečnou černou výroční sadou dresů, které dominuje nejdůležitější písmeno našeho klubu i českého a československého fotbalu. „S”. Navíc ve zlaté barvě!
Černo-zlatý dres je první, ale zdaleka ne poslední částí oslav výroční sezony, kterou bude zastřešovat idea GEN ACS. Právě #GENACS je součástí DNA každého sparťana a sparťanky, který nás spojuje a dělá nás výjimečnými. Už 130 let!

Klíčové prvky výročního dresu

Na srdci S
  • „S” na výročním dresu nepředstavuje nové logo – to je od rebrandingu z roku 2021 stále stejné. Jde o alternativní logo vycházející z klubové identity ACS určené primárně pro to nejvýznamnější místo, na kterém lze brand Sparty nosit. Na dres. Na srdce sparťanů. 
Z úcty k tradici v černém
  • Z úcty k tradici prvních sparťanských dresů nastoupíme v maximálním možném počtu zápasů výroční sezony tak, jako první sparťané. V černých dresech. Primární barvou dresů ACS pro sezonu 2023/2024 však zůstává rudá. 
Zlatě s ambicí šampionů
  • Jako úřadující šampioni. Jako rekordní sedmatřiceti násobní mistři. Výroční černý dres bude zdobit barva, která definuje pouze ty nejlepší. Zlatá!
Šetrné k životnímu prostředí
  • Dres s logem společnosti adidas je vyroben z lehkého recyklovaného polyesteru s technologií AEROREADY, která udrží hráče v suchu a umožní jim soustředit se na samotnou hru. 
Prodej dresu
Výroční sparťanský dres si již nyní můžete v první vlně předprodeje objednat na našem eshopu. Expedován bude od 14. července.
Pokud chcete být mezi prvními majiteli nového dresu, fyzický prodej prvních pár stovek dresů ve fanshopu na Letné bude probíhat 3. a 4. července dle otevírací doby. Upozorňujeme fanoušky, že přes svátky a v pátek 7. července bude fanshop uzavřen.
Detailní informace k prodeji dresů najdete zde.
Sparťanky a sparťani, oslavy 130 let od založení Sparty začínají. Nastal čas probudit svůj sparťanský gen! Je na co se těšit… 
Sparta.

Sdílet

    Další novinky