Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Organizační info před Olomoucí

Přečtěte si vše potřebné před příchodem do epet ARENY

Sdílet

Je to tady. V neděli startuje nový ligový ročník a v jeho prvním kole se v epet ARENĚ utkáme s olomouckou Sigmou. Výkop je naplánován na 18:00, brány stadionu se otevřou 90 minut před začátkem. Přijďte na svá místa včas a přečtěte si před utkáním všechny potřebné organizační informace.
Zákaznické centrum na Letné bude otevřeno tradičně dvě hodiny před začátkem zápasu. Brány stadionu se otevřou hodinu a půl před úvodním hvizdem, tedy v 16:30 hodin.
Stavit se můžete v našem fanshopu, který pro vás bude otevřen již tři hodiny před začátkem zápasu, tedy od 15:00, a také hodinu po jeho skončení.   
Dorazte včas a užijte si předzápasový program. O hudební doprovod se bude starat sparťanským fanouškům již dobře známý DJ Flux. Můžete se těšit na tradiční střílení triček s Rudym, ČSOB Kahoot kvíz o výroční dres a další doprovodné aktivity. Jedno z výstřelených triček bude navíc speciální pozvánkou do poločasové soutěže Betano milonový kop.
  • Zápas: AC Sparta Praha – SK Sigma Olomouc
  • Datum: 23. 7. 2023
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, 1. kolo
  • Otevření stadionu: 16:30
  • Výkop: 18:00
  • Stadion: epet ARENA
  • Přímý přenos: O2 TV Sport
  • Rozhodčí:L. Szikszay - J. Hrabovský;, M. Volf (T. Ulrich)
  • Kurzy Betano: 1.35 – 5.30 – 8.25 (další sázkové příležitosti k zápasu najdete ZDE)
  • Parkování: Fanoušci mohou před zápasem využít parkování na Letenské pláni.
Vzhledem k vysokým letním teplotám jsme spolu s naším partnerem Pepsi připravili pro fanoušky možnost osvěžení neperlivou vodou Aquila, která bude pro fanoušky k dispozici hned za každým vchodem na stadion (vchody A, C, D, E) a to zcela zdarma.
Těšit se můžete na nově vybudované stánky, kterými rozšiřujeme naše kapacity občerstvení, a pokračujeme tak ve snaze zlepšovat služby stadionu. Od  nové sezony zároveň nebudou moci členové Sparta Clubu uplatnit svou slevu. Při zrušení tohoto benefitu jsme vycházeli z odpovědí v dotazníku, počtu uplatnění v minulém ročníku a zkušeností z provozu. I s ohledem na skutečnost, že jakékoliv uplatňování slev přispívá ke vzniku front, jsme dospěli k názoru, že bude nejefektivnější tento benefit zrušit.
Na stadionu jsou rozmístěny sběrná místa s kontejnery, do kterých je možné vhodit kelímek a tím přispět 50 Kč Nadačnímu fondu ACS.
Pokud se na zápas nechystáte, můžete své místo přeposlat kamarádovi. To bude možné nejpozději dvě hodiny před výkopem, tj. do 16:00 hodin. Do tohoto termínu je ale současně nutné přeposlané místo druhou osobou v profilu Sparta iD přijmout. Celý proces můžete vedle internetového prohlížeče provést také v mobilní aplikaci Sparta. 

Další novinky