Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži ASPARTA iD

Máme silný a široký tým

Záznam tiskové konference s Brianem Priskem po výhře nad Olomoucí

Sdílet

Sparta má za sebou úspěšný vstup do nové sezony. Na Letné porazila 2:0 Olomouc. Utkání pro média na tiskové konferenci zhodnotil trenér Sparty Brian Priske. Podívejte se na záznam tiskovky nebo si přečtěte přepis.

vjsnmsss

Pociťujete po zápase drobnou úlevu?
Obecně bych rád řekl, že stres zvládám vcelku dobře. Nemyslím si proto, že by se mi nějak ulevilo. Snažím se spíše vnímat aspekty hry a nemyslet na nic jiného. Podobně jsem to měl i loni, samozřejmě dnes to bylo o něco snazší. Letos se už lépe známe, mám silnější základy a i tým. Před rokem bylo určitě kolem nás více otazníků. Nejen tedy pro mě, ale i pro hráče to bylo o něco komfortnější než před rokem.
Jak jste spokojený s výkonem?
Souhlasím, že byl vcelku povedený. První zápasy bývají vždy těžké, jelikož máte nějakou představu o svém týmu, ale úplně nevíte, jak je na tom soupeř. Vytvořili jsme si ale spoustu šancí, vstřelili krásné góly a soupeři v podstatě nic nedovolili. Určitě jsme mohli přidat další góly. To jsou detaily, na kterých musíme dále pracovat a pilovat naší hru.
Jak se vám líbil výkon Vorla?
Za Vorlisům výkon jsem šťastný. Byl klidný, sebevědomý a předvedl několik složitých zákroků. Navíc ve svém prvním startu na Letné po dlouhé době strávené na lavičce udržel čisté konto. Mám z něj opravdu velkou radost.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky