Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži ASPARTA iD

Vstřelili jsme krásné góly

Záznam tiskové konference s Brianem Priskem po výhře nad Pardubicemi

Sdílet

Po vítězném utkání s Pardubicemi předstoupil hlavní trenér Brian Priske v epet ARENĚ před novináře a reagoval na jejich dotazy. Videozáznam tiskové konference a přepis odpovědí najdete v článku níže.

vjsnmwhw

Vypadalo to jako ideální utkání před 3. předkolem Ligy mistrů, pak jste ale obdrželi dvě branky. Je to varování?
Myslím, že i závěr byl v našem podání dobrý, vytvořili jsme si spoustu šancí. Pardubice měly tři nebo čtyři situace a dvě z toho proměnily. Samozřejmě dvě obdržené branky nejsou ideální, hráči musí udržet koncentraci po celých devadesát minut a jsou si toho vědomi. Máme na to, abychom odehráli perfektní utkání, ale nepovedlo se nám to. Nechci ale aby zapadlo, že jsme si vytvořili mnoho šancí, dali krásné góly a ve spoustě aspektech jsme Pardubice přejeli.
Jak se vám líbil výkon Petera Vindahla?
Hrál tak, jak jsme očekávali. Je velmi klidný a má velmi solidní hru nohama, což je přesně to, co chceme. Sice neměl tolik zákroků, byl ale velmi aktivní a pomáhal v rozehrávce, a někdy dokonce vypadal jako další hráč v poli. Vím že se jeho výkon může ještě zlepšovat, určitě čím víc zápasů odehraje, tím bude lépe sehraný s naší obrannou trojkou.
Bude chytat i v úterý?
V současné době máme v týmu tři velmi dobré brankáře, kteří vytvářejí zdravé konkurenční prostředí. Na konci dne je ale vždy na nás trenérech, respektive na mně a Danovi Zítkovi, koho určíme, aby chytal v dalším utkání.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky