Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Sparťani na hostování

Podívejte se na přehled našich hráčů, kteří hostují v jiných klubech

Sdílet

Máme pro vás přehled našich hráčů, kteří ze Sparty hostují v jiných klubech v nejvyšší soutěži. V článku se také dozvíte, jak se zatím klukům od začátku tohoto ročníku dařilo.

FORTUNA:LIGA

Kryštof Daněk
Kryštof zamířil do Pardubic během reprezentační přestávky, a tak má první starty teprve před sebou. V sobotu od 18:00 by mohl nastoupit proti Slavii.
Jan Fortelný
Čtyřiadvacetiletý záložník hostuje v Olomouci. Zatím v této sezoně nastoupil to pěti soutěžních zápasů, třikrát v základní sestavě, dvakrát jako střídající hráč. V posledních dvou duelech Sigmy chyběl.
Matyáš Kozák
Matyáš Kozák hostuje v Bohemians. V tomto ročníku zasáhl do všech soutěžních zápasů klokanů. Proti Českým Budějovicím odehrál celý zápas, jinak vždy jako střídající hráč. Kozák se prosadil střelecky proti Liberci. V zápase proti klubu, ve kterém hostoval v minulé sezoně, vstřelil vítězný gól. Dvaadvacetiletý útočník získal také pohárové zkušenosti, když zasáhl do obou duelů proti Bodo/Glimt v kvalifikaci Konferenční ligy.
Ondřej Kukučka
Ondřej Kukučka zamířil na hostování do Pardubic. V této sezoně zasáhl do dvou soutěžních zápasů. Proti Slovácku odehrál celý zápas, proti Karviné 16 minut.
Dominik Plechatý
V minulé sezoně patřil Dominik Plechatý mezi klíčové hráče Liberce a také tento ročník zahájil v základní sestavě Slovanu, jenže ve třetím ligovém kole si přetrhl křížový vaz v koleni a čeká ho několik měsíců bez fotbalu. Plechy, přejeme Ti brzký návrat na trávníky!
Matěj Polidar
V minulé sezoně se Matějovi hostování v Jablonci velmi vydařilo a v klubu pokračuje i v této sezoně. Zatím odehrál pětkrát kompletní porci minut v nejvyšší soutěži a vynechal jen zápas proti Spartě. V poháru zapsal 55 minut proti Admiře Praha.
Filip Souček
V tomto ročníku zamířil Filip Souček do Jablonce. Zatím Filip odehrál šest duelů, vynechal jen zápas proti Spartě, do kterého nemohl nastoupit a také pohárové utkání. Třikrát Souček zapsal celý zápas.
Martin Suchomel
Martin Suchomel momentálně hostuje v Mladé Boleslavi. Čerstvě jednadvacetiletý obránce v této sezoně dosud odehrál pět ligových zápasů a jeden pohárový. Ve všech duelech nastoupil v základní sestavě.
Andreas Vindheim
Hostování Andrease Vindheima je poměrně čerstvá zpráva. Norský obránce zamířil do Teplic v reprezentační přestávce a za svůj nový klub si tak ještě nezahrál.

Další novinky