Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Odstranění plotu

Do konce října proběhne v epet ARENĚ demontáž oplocení mezi kotlem a protilehlou tribunou

Sdílet

Vedení AC Sparta Praha rozhodlo o demontáži plotu, který odděluje prostory kotle od protilehlé tribuny. Hrazení bude odstraněno ke konci měsíce října. Energie, kterou společně produkují tribuny v epet ARENĚ, je klíčová pro podporu týmu. Atmosféra je také stěžejní pro výsledný zážitek, s nímž ze stadionu odcházejí samotní fanoušci.
„Chtěl bych ocenit naše publikum. I díky fanouškům pro mě byl zápas s Dinamem Záhřeb jedním z největších fotbalových zážitků. Jejich podpora v posledních měsících je neskutečná. Cítíme od nich obrovskou podporu, hráčům znovu výrazně pomohli,“ řekl po postupu do základní skupiny Evropské ligy trenér A-týmu Brian Priske.
„Provedli jsme bezpečnostní analýzu, promysleli věc z hlediska stavebních úprav a nyní už víme, že se můžeme pustit do realizace tohoto kroku. Do konce října budou moct kotel a protilehlá fandit ještě více společně,“ uvádí generální ředitel AC Sparta Praha Tomáš Křivda.
Demontáž oplocení nemá žádný vliv na aktuální seating, všechny permanentky zůstávají v platnosti, nedochází k žádným dalším úpravám.

Sdílet

    Další novinky