Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

InformaceMuži A

Vstupenky na Plzeň

Volný prodej spuštěn

Sdílet

Sparta se v sobotu 30. září od 18:00 utká doma s Viktorií Plzeň. Volný prodej vstupenek bude spuštěn v úterý 19. září ve 12:00 ZDE.
Pro členy Sparta Clubu začíná prodej na zápas s Plzní v pondělí 18. září ve 12:00. Přednostního prodeje mohou členové SC využít do úterý 19. září do 11:00.
Do volného prodeje půjdou vstupenky v úterý 19. září ve 12:00 hodin za podmínek cenové kategorie TOP, které budou platné až do pátku 28. září do 12:00.
Předzápasový prodej se odehrává ve dvou časových pásmech. Utkání s Plzní patří do TOP cenové kategorie, což znamená, že v prvním časovém pásmu stojí vstupenky 600, 750 a 850 Kč. To platí až do pátku 28. září, kdy od 12:00 začne platit druhé časové pásmo již za odlišných cenových podmínek. Samotné utkání začíná na Letné v sobotu 30. září v 18:00. Vstupenky zakoupíte ZDE.
Máte zdravotní omezení? Kontaktujte nás
Potřebujete-li ke svému pohybu zdravotnickou pomůcku, například berle, kontaktujte nás s dostatečným předstihem na e-mail bezbarier@sparta.cz, abychom pro vás mohli vyčlenit vstupenky do míst, které jsou vyhrazeny pro osoby se sníženou motorikou či jinými zdravotními problémy. Pokud tak neučiníte, vystavujete se riziku, že z důvodu vaši bezpečnosti a bezpečnosti ostatních diváků nebude možný váš přesun na daná místa a nebudete na stadion vpuštěni.

Další novinky