Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži ASPARTA iD

Musíme zůstat hladoví

Brian Priske po vítězství 5:0 nad Slováckem

Sdílet

Po jasném vítězství 5:0 nad Slováckem odpovídal Brian Priske na dotazy novinářů. Okomentoval dnešní výkon, jaké má očekávání od čtvrtečního úvodního utkání skupiny Evropské ligy či co očekává od nenjnovější sparťanské posily Angela Preciada.

vjsnnkhu

Byl to nejpřesvědčivější výkon Sparty pod vaším vedením?
Pravděpodobně ano, ve spoustě aspektech to bylo výborné utkání. Víme, že po reprezentačních pauzách bývá občas návrat ošemetný, kluci ale ukázali, že jsou hladoví. V úvodních minutách jsme sice předvedli několik nepřesností, hráči se však zvládli rychle dostat do tempa.
Co vám zápas ukázal před čtvrtečním úvodním kolem skupiny EL?
Je třeba oba zápasy oddělit. Bylo důležité, že se nám povedlo zvítězit, a vstoupit tak do bloku následujících sedmi zápasů, které nás čekají před další reprezentační pauzou tak, jak jsme chtěli. Ve čtvrtek to bude naprosto odlišné utkání, zároveň se ale musíme ujistit, že zůstaneme věrní naší cestě a naším herním principům. Hned v úterý začneme s přípravou.
Jak se vám zatím daří zapracovat Angela Preciada?
Brzy bude připravený. Sice toho moc v poslední době neodehrál, ale za národní tým dostal něco přes 80 minut. Přestože má za sebou dlouhý let s několika komplikacemi, kvůli kterým dorazil do Prahy až v pátek večer, věřím, že brzy bude ready. Je rychlý, silný a věřím, že bude bojovat o základní sestavu. Doufám, že pomůže týmu i svými zkušenostmi.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky