Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Víkend otců: Soutěž o výjezd na Kypr

Zapoj se do soutěže, kterou jsme pro vás připravili v rámci projektu Víkend otců

Sdílet

Reprezentační přestávka skončila a pozornost bude znovu upřena na ligové stadiony. Už v neděli přivítáme na Letné v rámci 12. ligového kola českobudějovické Dynamo a právě tento víkend bude věnován otcům s dětmi.
Tradiční akce Ligové fotbalové asociace, která má za cíl přivést k návštěvě ligových utkání co nejvíce rodin s dětmi, se znovu hlásí o slovo. Letenský stadion je znovu vyprodán, ještě před začátkem prodeje vstupenek jsme pro majitele Sparta Clubu Junior a Junior+ připravili jednu vstupenku na nedělní zápas zdarma.
V rámci Víkendu otců jsme si pro fanoušky a jejich děti připravili také soutěž o parádní cenu v podobě výjezdu se Spartou na prosincové utkání na Kypru! Jak se do soutěže můžete zapojit?
Na našem facebookovém profilu najdete soutěžní příspěvek, pod který nám nahrajte fotku a napište svůj zážitek ze zápasu Sparty, na který jste se svým tátou vyrazili.
Soutěž o výjezd na utkání s Arisem Limassol začíná v pátek 20. října a bude ukončena ve středu 25. října v 15 hodin. Do konce měsíce pak vybereme jednoho vítěze (rodič a jeho potomek), který s námi v prosinci vyrazí na utkání Evropské ligy.
Těšíme se na vaše fotky a sparťanské příběhy! Všem fanouškům, kteří se do soutěže zapojí, přejeme hodně štěstí!
Pravidla a podmínky soutěže:
PRAVIDLA SOUTĚŽE_SeSpartouDoEvropy.pdf

Sdílet

    Další novinky