Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-12

U12 na turnaji Minirepublika

Na turnaji odehráli sparťani 4 zápasy

Sdílet

Sparťanská dvanáctka se ve čtvrtek 19. října zúčastnila turnaje Minirepublika na Slavii. Na akci startovalo pět týmů, které odehrály zápasy formou každý s každým. Konečné pořadí turnaje se nevyhlašovalo.
Na Minirepublice startovaly mužstva s hráči narozenými v roce 2012. Dvanáctka Sparty měla v závěru tohoto týdne na programu dva turnaje, takže se kluci rozdělili na dvě party. Hráče ročníku 2012 doplnili na akci na Slavii kluci ročníku 2013. Souboje se hrály formou 7+1 na 1x35 minut.
AC Sparta Praha – SK Slavia Praha 4:4
Góly ACS: Tomeček (3), Salač.
AC Sparta Praha – FC Ivančice 1:5
Gól ACS: Turoň.
AC Sparta Praha – Bohemians Praha 1905 0:4
AC Sparta Praha – SKP České Budějovice 6:0
Góly ACS: Miramand (2), Čagánek, Severa, Karas, Endal.
Sparťané zakončili akci s bilanci výhra, remíza a dvě prohry při skóre 11:13.
Nominace Sparty: Jirk – Slabý, Endal, Macháček, Turoň, Miramand, Tomeček, Čagánek, Karas, Severa, Salač, Hruška.
Trenér Petr Vacek hodnotí turnaj: „Vzhledem k souběžně hranému mezinárodnímu turnaji Budapest Youth Cup U12, jsme doplnili polovinu týmu o hráče ročníku 2013. Pro ně to byla velmi dobrá zkušenost v zápasech s o rok staršími soupeři a nutno říct, že si s ní poradili velmi dobře. I přes toto netradiční složení mužstva jsme v žádném z utkání herně nepropadli, byť tomu některé výsledky mohou napovídat. V těchto kláních soupeř jakoukoli lacinou ztrátu míče potrestal rychlým protiútokem a brankou. Nám se naopak, s výjimkou posledního utkání, nedařilo dovést naše útočné akce až do nebezpečného zakončení a těžko se nám překonávala obrana v prostoru před brankou soupeře, kde jsme postrádali větší rychlost a přímočarost v zakončení.“

Další novinky