Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži ASPARTA iD

Hráči ukázali vítěznou mentalitu

Hlavní trenér Sparty po vítězství nad Bohemkou

Sdílet

Brian Priske po druhém vítězství proti Bohemians v řadě odpovídal na dotazy novinářů.

vjsnobmg

Jak byste zhodnotil utkání?
Celkově se dá říct, že to bylo těžké utkání proti silnému soupeři, proti kterému nikdy není lehké hrát. Za první půli si určitě Bohemians zaslouží kredit, protože presink zahajovali poměrně vysoko. My jsme měli problémy se z toho dostávat a zahájit naši výstavbu tak, jak jsme zvyklí. Zkrátka jsme nevěděli, jak z toho ven. Taky je potřeba si říct, že jsme kvalitativně nebyli na té úrovni, na jaké bychom chtěli být. To znamená, že v poločase to byla zasloužená remíza. Udělali jsme úpravy v naší hře a nějaké drobné změny ve způsobu hry. Myslím si, že se nám v druhém poločase podařilo ukázat kvalitu a mentalitu.
Můžete okomentovat ten penaltový zákrok?
Musím říct, že jsem to ještě neviděl v opakovaných záběrech, ale tak, jak jsem tu situaci vnímal na hřišti, to působilo jako čistá penalta, jako vražení.
Čekal jste, že bude zápas vyhrocený?
Ano. Samozřejmě jsem v dnešním utkání očekával vyšší emocionální aktivitu, protože se jednoduše jednalo o zápas s Bohemians. Obecně každý, kdo přijede na Letnou, chce vyhrát a získat 3 body. Věděli jsme, že se soupeř přijede porvat o dobrý výsledek a že uvidíme mnoho osobních soubojů. My koneckonců ani nečekáme, že se někdo složí z toho, že jede hrát na Letnou, položí nám tady červený koberec a pogratuluje nám k výhře. Já bych chtěl otázku obrátit směrem k nám. My se musíme soustředit na sebe.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky