Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

Rudá sada dresů je téměř vyprodaná

Od začátku sezony registrujeme enormní zájem o dresy!

Sdílet

Od začátku sezony si fanoušci zakoupili přes osm tisíc dresů. V klubové historii se jich v prvních čtyřech měsících po startu nového ročníku nikdy neprodalo víc. Enormní zájem o dresy a další sparťanský merchandising nás samozřejmě moc těší, ale bohužel má i negativní stránku ve formě nedostatku zboží, na jehož doplnění intenzivně pracujeme.
Sparťanský dres je povinnou výbavou každého fanouška, který se chystá na stadion. Ten letenský je vyprodaný už více než půl roku. Aktuálně držíme sérii 18 vyprodaných zápasů v řadě, a pokud se na tribuně podíváte kolem sebe, téměř každý fanoušek má na sobě klubový merch. 
Takový zájem, především o dresy, nemá v klubové historii obdoby, což má za důsledek jediné. V brzké době bude vyprodán domácí rudý dres v originálním provedení, který je z nejvyšší produktové řady adidasu.
Dres byl určen na sezony 2022/23 a 2023/24. Vyráběné objemy musí klub predikovat mnoho měsíců před zahájením prodeje a přestože bylo počítáno s výrazným nárůstem oproti předchozím sezonám, tak realizace předčila jakákoliv očekávání. Aktuálně zbývá v prodeji posledních 1200 rudých dresů. 
V nabídce fanshopu nahradí originální dresy replika, která bude v prodeji v horizontu nejbližších měsíců a bude pro fanoušky cenově výhodnější než originální rudý dres. O přesném termínu naskladnění repliky budeme fanoušky informovat. 
V prodeji zůstává žlutý venkovní dres, všechny barevné kombinace brankářských dresů, a také výroční třetí černo-zlatá sada, která se stala krátce po představení veřejnosti tím nejprodávanějším dresem v klubové historii v rámci prodeje v jedné sezoně. V poslední době nebyly dostupné nejprodávanější velikosti, které už jsou ale znovu skladem. Nabídka výročního dresu bude neomezeně doplňována dle zájmu fanoušků až do června. 
Před začátkem sezony 2024/25 představíme fanouškům nový domácí i venkovní dres a s předstihem počítáme se zařazením repliky domácího dresu do nabídky fanshopu. 
V této sezoně jsme představili také několik nových kolekcí. Sezonou se prolíná symbolika GEN ACS a výročního S, jejíž rozšíření je v plánu tento měsíc. V prodeji jsou také produkty navazující na třetí sadu dresů nebo oficiální merch Evropské ligy. V říjnu jsme představili novou kolekci, která vznikla ve spolupráci s fanoušky a před pár dny šly do prodeje také oblíbené vánoční produkty
Minulý měsíc jsme fanouškům odkryly vývoj tržeb sparťanského merchandisingu včetně rozhovoru s Vojtěchem Šišmou, ředitelem společnosti Footballmania, která má sparťanský fanshop na starosti. Pokud vám článek unikl, můžete si ho přečíst pod tímto odkazem.

Sdílet

    Další novinky