Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceMuži A

Vstupenky na Mladou Boleslav

Ve 27. ligovém kole zavítá na Letnou klub z města automobilů

Sdílet

Ve 27. ligovém kole zavítá do epet ARENY klub z města automobilů. Jedná se zároveň o jediný český tým, který zvládl na podzim Spartu porazit, takže mají svěřenci Briana Priskeho o extra motivaci postaráno. Zajistěte si své místo na předposledním domácím utkání před nadstavbou a pomozte opět vyprodat Letnou!
Pro členy Sparta Clubu začne prodej na zápas s Mladou Boleslaví ve středu 6. března ve 12:00. Přednostního prodeje mohou členové SC využít do čtvrtka 7. března do 11:00.
Do volného prodeje půjdou vstupenky ve čtvrtek 7. března ve 12:00 hodin za podmínek standardní cenové kategorie, které budou platné až do pátku 5. dubna do 12:00.
Předzápasový prodej se odehrává ve dvou časových pásmech. Utkání s Mladou Boleslaví patří do standardní cenové kategorie, což znamená, že v prvním časovém pásmu stojí vstupenky 300, 370 a 450 Kč. To platí až do pátku 5. dubna, kdy od 12:00 začne platit druhé časové pásmo již za odlišných cenových podmínek. Samotné utkání začíná na Letné v neděli 7. dubna v 18:00. V stupenky zakoupíte ZDE.

Další novinky