Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži ASPARTA iD

Na Anfieldu chceme hrát naším stylem

Jan Kuchta před čtvrteční odvetou na Anfieldu

Sdílet

Sparťané se ve středu přesunuli do Liverpoolu, kde svěřence Briana Priskeho čeká ve čtvrtek večer odveta osmifinále Evropské ligy. Den před utkáním se tradičně uskutečnila tisková konference, na kterou dorazil společně s hlavním trenérem útočník Jan Kuchta, jenž odpovídal na dotazy přítomných novinářů.

KUCHTA | Na Anfieldu chceme hrát naším stylem

O motivaci po prvním zápase
Motivace je jasná. I tady na Liverpoolu chceme ukázat náš styl, kterým se prezentujeme. Hrajeme ale na Anfieldu, takže o nějaké motivaci se ani nemusíme bavit. Máme ji velkou, tak jako v každém zápase. Taktiku jsme si už řekli, dnes ji doladíme a na zítřejší zápas budeme připraveni.
O náladě v týmu a fyzické kondici
Necítím u nás nic negativního. Pořád jsme na čele tabulky a víme, jakou máme sílu. Unavení nejsme, rotovali jsme sestavou, takže síly máme. Každý hráč chce nastoupit, čemuž odpovídaly už tréninky v týdnu, a stejně tak bude odpovídat i zápas.
O osobním významu střetnutí s Liverpoolem
Tyto zápasy řadím mezi všechny ty další, které jsem na evropské scéně odehrál. Ten zítřejší ale bude speciální vzhledem ke všem těm divákům a historii Anfieldu. Do zápasu vstoupíme se vší vážností a řadím ho k těm vrcholům, které jsem doposud hrál.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky