Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži ASPARTA iD

Nezasloužili jsme si vyhrát

Brian Priske po zápase s Boleslaví

Sdílet

Hlavní trenér Brian Priske po zápase s Mladou Boleslaví odpovídal na dotazy novinářů. Během tiskové konference mluvil o nespokojenosti s prvním poločasem nebo momentální atmosféře v týmu.

PRISKE | Nezasloužili jsme si vyhrát

O červené kartě Preciada
Je to neakceptovatelné. Obzvlášť, když se zrovna vrátil poté, co byl suspendován. Tým tím poškodil. Interně si to vyřešíme. Červených karet máme v této sezoně mnoho. Můžeme se možná vracet k tomu, za co byly udělovány. Ale v poslední době byly tyto zákroky zřejmé. Musíme hrát s vědomím nějaké disciplíny, bez ohledu na to, jak k tomu přistupuje soupeř. Všichni nás chtějí porazit a my si s tím musíme poradit.
O výkonu v   prvním poločase
Výkon v prvním poločase vnímám na stejné úrovni jako červenou kartu. Ta nám to sice udělala v zápase těžší, ale výkon v první půli byl také neakceptovatelný. Vůbec jsme se neprezentovali způsobem, jakým chceme hrát. To jsem řekl i hráčům. Při pohledu na statistiky jsme ve hře dominovali, ať už se jednalo o držení míče, průniky do vápna nebo střelecké pokusy. Ale prvních pětačtyřicet minut jsme nedodržovali základní principy naší hry a to mě mrzí nejvíc. Bez ohledu na to, co ukazují statistiky a data. Vyhrát jsme si nezasloužili.
O své čtvrté žluté kartě
Nemám z toho radost, musím to akceptovat. Stalo se mi to poprvé v kariéře. Ale samozřejmě z toho nejsem šťastný.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky