Ligová fotbalová asociaceChance Liga
InformaceMuži A

Vstupenky na derby

2. kolo skupiny o titul nabídne souboj s odvěkým rivalem

Sdílet

Skupina o titul nabídne ve svém 2. kole souboj dvou odvěkých rivalů, v největším utkání, jaké české fotbalové trávníky znají, se střetneme se Slavií, která vstoupí do finále F:L z druhé příčky. 311. derby se na Letné odehraje 11. května.
Pro členy Sparta Clubu začne prodej na zápas se Slavií v pondělí 29. dubna ve 12:00. Přednostního prodeje, v rámci kterého mají možnost zakoupit maximálně dvě vstupenky, mohou členové Sparta Clubu využít do úterý 30. dubna do 11:00
Do volného prodeje pak půjdou vstupenky v úterý 30. dubna ve 12:00 hodin za podmínek cenové kategorie top a budou platné až do čtvrtka 9. května. Opět si budou zájemci moci pořídit pouze dvě vstupenky.
Předzápasový prodej se odehrává ve dvou časových pásmech. Derby patří do cenové kategorie top, což znamená, že v prvním časovém pásmu stojí vstupenky 850, 750 a 600 Kč. To platí až do čtvrtka 9. května, kdy od 12:00 začne platit druhé časové pásmo již za odlišných cenových podmínek. Samotné utkání začíná v epet ARENĚ v sobotu 11. května od 17:30 hodin. V stupenky zakoupíte ZDE.
Je vyprodáno! Za úspěchem v 311. derby nás požene plná epet ARENA. V prodeji se však stále mohou ojediněle objevit vstupenky uvolněné od permanentkářů.

Další novinky