Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-14

9 sparťanských gólů za výběry Prahy

Na srazu se představilo 10 sparťanů

Sdílet

V 7. kole mezikrajských soutěží U13 a U14 nastoupily výběry Prahy na domácí zápasy proti Plzeňskému KFS. Pozvánky na tento sraz dostalo deset sparťanů, z nichž se čtyři zapsali do střelecké listiny.
Poslední kolo mezikrajské soutěže přineslo souboj obou výběrů Prahy o místenku na finálové turnaje. V areálu ABC Braník o tom rozhodovaly zápasy s Plzeňským krajským fotbalovým svazem.
U14
Pražský FS Plzeňský KF S 3:3 (2:1)
Gól y: Šourek, Kronberger, Maduxa – Šebek (2), Běhounek.
V ýběr P rahy : Miller Mathias, Polák Matyáš – Košťál David, Kronberger Fabian, Fingerhútt Denis, Hrdlička Lukáš, Makovský Libor, Novotný Tomáš, Štěpánek Michal, Šourek Jakub, Rus Šimon, Zelka Irind, Nassir Samuel, Hájek Kryštof, Vlk Jan, Havrlík Lukáš, Kijak Alexandr, Maduxa Obiora William. 
U13
Pražský FS Plzeňský KFS 14:6 (10:2)
Gól y: Hašler (3), Babiar (3), Malý (2), Odei Nathaniel (2), Rakár, Petrovič, Šíma, Šimonek – Kyklhorn (2), Kasl (2), Kolář, Hajšman.
Výběr P rahy : Procházka Daniel, Pesl Jiří – Osladil Miroslav, Novák Eliáš, Wiess Petr, Vu Tien, Šimonek Michal, Odei Nathaniel Bediako, Rakár Tomáš, Petrovič Luka, Rusyn Mykhailo, Šíma Ondřej, Malý Tomáš, Štěpnička Marek, Babiar Tomáš, Hašler Tomáš, Dvořák Mikuláš, Vašenda Ondřej.
U13 své klání zvládla skvěle, k čemuž přispěli hattrickem Hašler a Babiar, které doplnil dvoubrankový Malý. Po vysoké výhře se tak Pražané představí na finálovém turnaji, který se uskuteční 22.-23.5. ve Velkých Losinách.
U14 sice v posledním kole remizovala, ale i to stačilo k zisku místenky na závěrečnou akci, která je na programu 5.-6.6. v Třebíči.
Gratulujeme kluci!
Zdroj: fotbalpraha.cz

Další novinky