Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

InformaceMuži A

Vstupenky na Baník

Po krátké době doma znovu vyzveme ostravského rivala

Sdílet

V průběhu anglického týdne vyzveme na Letné krátce po domácím derby dalšího rivala. Třetí kolo ligové skupiny o titul nabídne souboj s Baníkem Ostrava. Ani ne po měsíci tak dojde k opakování vzájemného střetnutí, které přineslo sedm vstřelených gólů. Výkop je naplánován na úterý 14. května v 19:30.
Pro členy Sparta Clubu začne prodej na zápas se Baníkem ve čtvrtek 2. května ve 12:00. Přednostního prodeje, v rámci kterého mají možnost zakoupit maximálně dvě vstupenky, mohou členové Sparta Clubu využít do pátku 3. května do 11:00
Do volného prodeje pak půjdou vstupenky v pátek 3. května ve 12:00 hodin za podmínek cenové kategorie top a budou platné až do neděle 12. května. Opět si budou zájemci moci pořídit pouze dvě vstupenky.
Předzápasový prodej se odehrává ve dvou časových pásmech. Souboj s Baníkem patří do cenové kategorie top, což znamená, že v prvním časovém pásmu stojí vstupenky 850, 750 a 600 Kč. To platí až do neděle 12. května, kdy od 12:00 začne platit druhé časové pásmo již za odlišných cenových podmínek. Samotné utkání začíná v epet ARENĚ v úterý 14. května od 19:30 hodin. V stupenky zakoupíte ZDE.

Další novinky